Σπουδαίες διακρίσεις για την αποστολή του Ν.Α.Π.Σ.Π. ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ στο 88ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Α φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, 25/4-01/05 2022.

 

Τα πληρώματα του Ναυτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παμφίλων Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ», παρότι η πλειοψηφία τους ανήκει στην κατηγορία των παίδων κορασίδων, δοκίμασαν τις δυνάμεις στην μεγαλύτερη κατηγορία εφήβων νεανίδων και  κατέκτησαν τις ακόλουθες θέσεις:

 

¾  2η θέση και Ασημένιο Μετάλλιο στο διπλό σκιφ ανδρών κάτω των 23 με τους Στρατή Τριανταφύλλου και Παναγιώτη Πινάκη. •

¾  4η θέση στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών με τονΣτρατή Τριανταφύλλου.

¾  5η θέση στο τετραπλο σκιφ νεανίδων με τις Τζουτζομήτρου Άννα, Τεντολούρη Μυρσίνη, Κουνέλλη Φερενίκη και Τριανταφύλλου Εμανουέλα

¾  6η θέση στο σκιφανδρών κάτω των 23 με τον Παναγιώτη Πινάκη.

¾  1η θέση στο Β΄ τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών με τον Χατζηελευθερίου Βύρωνα. •

¾  3η θέση στο Β΄ τελικό του σκιφ εφήβων με τον Κισκίνη Παναγιώτη.

¾  Εξαιρετική παρουσία με πολλές ελπίδες για το μέλλον είχε το διπλό σκίφ εφήβων με τους Μαμουλή Δημήτρη και Χαλβατζή Κωνσταντίνο και το σκιφ νεανίδων με την Ασημίνου Αγγελική.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Κουνέλλης  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απευθύνουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον προπονητή Θεόδωρο Πινάκη που καθοδήγησε τους αθλητές του ΑΙΟΛΟΥ!

Ευχαριστίες απευθύνουν και στην Hellenic Seaways που στηρίζει τους αθλητές της ακριτικής Λέσβου, προσφέροντας εκπτώσεις στις μετακινήσεις των αποστολών.

Οι αθλητές του Ν.Α.Π.Σ.Π. ΑΙΟΛΟΣ δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να μοιραστούν τις εμπειρίες του Χρυσού Ολυμπιονίκη της Ελλάδας στην κωπηλασία, Στέφανου Ντούσκου.