Ρουτίνα... οι συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα- 7 συλλήψεις οδηγών σε Μυτιλήνη, Γερα, Καλλονή και Πολιχνιτο


Δυστυχώς ρουτίνα, τείνουν οι συλλήψεις από αστυνομικούς πολιτών που οδηγούν χωρίς να έχουν άδεια οδήγησης

 

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, επτά (7) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

Την 13-05-2022 στην Καλλονή, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος γονέα του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Την 13-05-2022 στην Καλλονή, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την 13-05-2022 στον Πολιχνίτο, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (14-05-2022) στην Καλλονή, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (14-05-2022) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (15-05-2022) στην περιοχή της Γέρας, ημεδαπή οδηγούσε  δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (15-05-2022) στην περιοχή του Πολιχνίτου, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.