Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης το 1ο Βραβείο των 10ων Παλλεσβιακων Μαθητικών Αγώνων Μουσικής


Οι Παλλεσβιακοί Αγώνες Μουσικής διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 11 Μαϊου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Τα βραβεία και τα αναμνηστικά διπλώματα των μαθητών δόθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε μια λαμπρή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα βραβευθέντα Μουσικά Σύνολα των Δημοτικών Σχολείων, η Σύγχρονη Ορχήστρα και η Παραδοσιακή Ορχήστρα Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης κέρδισε το 1ο Βραβείο στους 10ους Παλλεσβιακούς Μαθητικούς Αγώνες Μουσικής που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ερμηνεία της μικρής Μαρίας στην νοηματική ενώ όλο το μουσικό σύνολο είναι αυτό που έχει λάβει μέρος στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Schoolovision για το 2022.


Η δασκάλα κα.Έλενα Βαϊβάη και η μουσικός κα. Μαρία Βουγιούκα ευχαρίστησαν τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει για να πετύχουν το αποτέλεσμα και τους γονείς των παιδιών που χωρίς την δική τους συγκατάθεση δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα από όλα αυτά.