Τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες σε Μυτιλήνη και Αγιασο με 4 τραυματίες


Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί της Λέσβου

 

Αναλυτικά:

 

Στην Αγιασο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (14-05-2022), σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο όχημα οδηγούμενο από ημεδαπό, συγκρούστηκε με έτερο δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των προαναφερόμενων.

 

 

Στην Μυτιλήνη

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (14-05-2022) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακολούθως ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό της προαναφερόμενης οδηγού.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

 

Στην Μυτιλήνη

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (16-05-2022) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από αλλοδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.