Ν. Χηρας: Που πήγαν κ. Βερρο τα 3.510€ για την εκτέλεση εργασιών στα γήπεδα Βασιλικων και Πολιχνίτου


Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών αναγνώστης του LesvosPost ειχε καταγγείλει την πλήρη εγκατάλειψη των γηπέδων σε Πολιχνιτο και Βασιλικα με σχετικό φωτογραφικό υλικό. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Η Ανακοίνωση από την παράταξη Ξεκινάμε του Ν.Χηρα 

Ερευνώντας καταγγελίες   αγανακτισμένων δημοτών κ. Βέρρο σχετικά με την έκδοση  εντάλματος  πληρωμής σε εργολάβο για  εγκαταλειμμένα γήπεδα σας  καλούμε μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο Νομικού Προσώπου Τουρισμού Πολιτισμού Αθλητισμού  να μας δώσετε  πειστικές εξηγήσεις για το  που πάνε τα λεφτά των δημοτών.

Είμαστε σίγουροι πως δεν θα το πράξετε για αυτό ενημερώνουμε τους δημότες ότι εκδόθηκε από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου  ένταλμα πληρωμής σε εργολάβο,  για εκτέλεση εργασιών στις  αθλητικές  εγκαταστάσεις των  δημοτικών  γηπέδων στα  Βασιλικά  και Πολιχνίτο  χρηματικού ύψους 3.510 ευρώ


Από την επίσκεψη μας στα γήπεδα αυτά , έκπληκτοι  διαπιστώσαμε  ότι πρόκειται  για γήπεδα σε πλήρη  εγκατάλειψη . Οπως ακριβώς εξάλλου  αποτυπώνεται η εγκατάλειψη αυτή ολοφάνερα  και στις φωτογραφίες . 

Σε δύο γήπεδα λοιπόν  ερμητικά κλειστά που δεν τα χρησιμοποιεί κάνεις  , παρατημένα στο έλεος του θεού   και φυσικά  ακατάλληλα προς χρήση διατέθηκαν για έργα ανάπλασης 3.510 ευρώ. 

Δεν ζητάμε να μας πείτε τι έργα θα γίνουν στα γήπεδα αυτά  . 

Ζητάμε να μας αποδείξετε  τι είδους   παρεμβάσεις έγιναν , πότε ακριβώς έγιναν αυτές οι  παρεμβάσεις , ποια επιτροπή  και πότε  παρέλαβε το έργο .  

Ο εργολάβος που έκανε τις εργασίες  από που δραστηριοποιείται;  Πώς ενημερώθηκε για το έργο  και με ποια κριτήρια του δόθηκε η  εργολαβία; Μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας ή "ιδιαίτερων σχέσεων" με  την Δημοτική Αρχή; 

Οι δημότες μαζί και εμείς περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του κ. Δήμαρχου  και των  αρμόδιων  εμπλεκομένων. 

Θα μας απαντήσουν ή κατά την προσφιλή τους συνήθεια θα ρίξουν την  μπάλα στην εξέδρα; 

 Όσο ο  " άριστος " (!) Δήμαρχος  θα ψάχνει  να βρεί τι θα μας απαντήσει,  εμείς λέμε να συνεχίσουμε την " περιπολία μας "  .  

Γνωρίζουμε πολυ καλά ότι ενοχλείστε από τον έλεγχο της αντιπολίτευσης . Αλλά τι να κάνουμε,  αυτός είναι ο ρόλος μας . Να το συνηθεισετε  !!!

 Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί  !!!!

 

ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 

ΧΗΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ