Οδύσσεια στην Χίο για 159 επιβάτες του Νήσος Σάμος με προορισμό την Μυτιλήνη- Πως θα έρθουν στο νησί- Τα δώρα της εταιρείας



Δύο εναλλακτικές λύσεις δίνει η εταιρεία Hellenic seaways προς τους 159 επιβάτες για την άφιξη τους στο λιμάνι της Μυτιλήνης μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας.

Σύμφωνα με τον επιβάτη του Νήσος Σάμος Στρατή Κοκκινελη

"Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι αναχωρεί το <<Νήσος Σάμος>> για το λιμάνι της Μυτιλήνης. Εναλλακτικά, οι επιβάτες του <<Νήσος Σάμος>> μπορούν να μεταφερθούν με μέριμνα της εταιρείας στο λιμάνι των Μεστών όπου θα βρίσκεται το <<Νήσος Ρόδος>> - φθάνει περίπου στις 05:30 το πρωί- και θα προσεγγίσει το λιμάνι της Μυτιλήνης περίπου στις 09:25 το πρωί. Επομένως, όποιος ακολουθήσει το <<Νήσος Ρόδος>> θα φθάσει σε 37 ώρες και 25 λεπτά, ενώ οποίος συνεχίσει με το <<Νήσος Σάμος>> στην καλύτερη θα είναι σε 44 ώρες περίπου.

Επίσης, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν βραδινό γεύμα, καμπίνα σε όσους δεν έχουν, 1 δωρεάν εισιτήριο για το Β. Αιγαίο, 500 έξτρα πόντους για το ίδιο ή αντίστροφο δρομολόγιο όσοι είναι κάτοχοι κάρτας της ναυτιλιακής εταιρείας. "

Να υπενθυμίσουμε ότι το Νήσος Σάμος κατά την προσέγγιση του σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Χίου κόλλησε σε αβαθή καθώς παρασύρθηκε από ισχυρό ρεύμα στο νότιο τμήμα του λιμανιού με αποτέλεσμα μετά από πολλές ώρες προσπάθειας να δέσει τελικά στην προβλήτα του λιμανιού της Χίου.

#Νήσος_Σάμος