Ευχές, λαμπάδες και γεύματα μοίρασαν αστυνομικοί υπάλληλοι της Λέσβου στο “Θεομήτωρ” της Αγιάσου (PICS)

Κοινωνική δράση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου, θέλοντας να κάνουμε να τους συνανθρώπους μας να νιώσουν το φετινό Πάσχα πιο ανθρώπινα και ζεστά, βιώνοντας έστω και στο ελάχιστο το πνεύμα των ημερών, αντιπροσωπεία της Ένωσης μας μετέβη την 21/04/2022 στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης και την 23/04/2022 στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου «Η Θεομήτωρ» όπου αφού διένειμε στους τρόφιμους λαμπάδες και τρόφιμα συμμετείχε στην ακολουθία της πρώτης Ανάστασης.  

Στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων και ένεκα της λαμπρής εορτής της Αναστάσεως του Κυρίου μας και του Πάσχα, η Ένωσης μας, αποδεχόμενη την γενναιόδωρη προσφορά επιχείρησης η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, διέθεσε σήμερα 23/4/2022 τέσσερα αρνιά τα οποία θα αποτελέσουν ¨γεύμα αγάπης¨ για τους συνανθρώπους μας- τρόφιμους στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου «Η Θεομήτωρ» . Η Ένωση μας, ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση για τη δωρεά της και εύχεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα της και άλλοι συνάνθρωποι μας.

Προκειμένου να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκεςη Ένωσή μας προμηθεύτηκε τις λαμπάδες από το εργαστήρι ΑΜΕΑ της «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ».