Είναι όλοι εκεί.. και παίζουν για τον Π. Κυμουρη στο στάδιο Μυτιλήνης (pics, vid)



Ήταν όλοι εκεί.....

Κάθε χρόνο τον Απρίλιο δεκάδες φίλοι του Παναγιώτη Κυμούρη του εύχονταν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του που ήταν στις 6 Απριλίου.

Έτσι και φέτος οι «δικοί» του συγκεντρώθηκαν στο Στάδιο Μυτιλήνης για να τιμήσουν την μνήμη του και να του δείξουν εκεί ψηλά που βρίσκεται πως δεν τον έχουν ξεχάσει.

5 χρόνια συμπληρώνεται αυτές τις ημέρες από τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Κυμούρη και κανείς ακόμη δεν λέει να συνειδητοποιήσει ότι το χαμογελαστό παιδί του λιμενικού δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.

Έτσι σήμερα Σάββατο, στο Στάδιο Μυτιλήνης, φίλοι και γνωστοί του Παναγιώτη, του «Κυμ» όπως τον αποκαλούσαν όλοι, έδωσαν ραντεβού στο 3ο τουρνουά παλαίμαχων ομάδων με την επωνυμία «Παναγιώτης Κυμούρης», που βρίσκεται σε εξέλιξη θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του αλλά και να βοηθήσουν δίνοντας τα έσοδα του τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό. 


Άλλωστε ο «Κυμ» βοηθούσε πάντα, και χωρίς να το ξέρει κανείς, πολύ κόσμο και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και μετά τον θάνατό του. Το ποδόσφαιρο ήταν η αγαπημένη του συνήθεια, αυτό που του άρεσε να κάνει τις ελεύθερές του ώρες και ήταν μάλιστα από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας των Παλαιμάχων της Γέρας.

Οι πρώην συμπαίκτες του, λοιπόν, μαζί με την ομάδα του Λιμενικού, της πυροσβεστικής και άλλων σωμάτων, τους παλαιμάχους Λέσβου και Παλλεσβιακού, αντάμωσαν το Σάββατο και παίζουν αυτήν την ώρα για τον Κυμ.

Ο 43χρονος Π. Κυμουρης υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα στην δίωξη ναρκωτικών έχοντας υπό την εποπτεία του τον σκύλο του λιμενικού σώματος με τις τόσο μεγάλες επιτυχίες..

Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε τραγικό τέλος καθώς το 2017 την Μ. Παρασκευή οδηγώντας το αυτοκίνητό και μετά την στροφή στο φούρνο Γενιτσαριωτη στην Μυτιλήνη, ξαφνικά η καρδία του σταμάτησε να χτυπά με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω σε ένα στύλο της ΔΕΗ.

Μετά από ενα κρίσιμο 24ωρο δίνοντας μάχη με την ζωή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή του Πασχα του 2017, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και τους συναδέλφους του στο Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα που εξασφάλισε το Lesvospost από το τουρνουά που βρίσκεται σε εξέλιξη