Foxbet: Γιουρόπα Λιγκ: Γκολ στη Γερμανία, γκολ και στην Αγγλία!


Η Ρεάλ επικράτησε χθες στο Λονδίνο επί της Τσέλσι (3-1), ενώ η Βιγιαρεάλ έκανε την έκπληξη, νικώντας στην Ισπανία την Μπάγερν (1-0).


Σειρά απόψε παίρνουν τα ματς των Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο «Βελοντρόμ» τη Μαρσέιγ, εμείς όμως θα επικεντρωθούμε στις αναμετρήσεις Λειψία-Αταλάντα και Λέστερ-Αϊντχόφεν.


Τα πιο έγκυρα προγνωστικά Ιταλίας


104. Λειψία - Αταλάντα (19:45)


Περνάμε στο Europa League. Η Λειψία πέρασε χωρίς αγώνα στον προηγούμενο γύρο, λόγω του αποκλεισμού της Σπαρτάκ από την ΟΥΕΦΑ. Έδειξε πανέτοιμη γι' απόψε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου διέσυρε την Ντόρτμουντ με 4-1! Η Αταλάντα επισκέπτεται ξανά τη Γερμανία, μετά τον αποκλεισμό (με δύο νίκες) της Λεβερκούζεν στους «16». Έδειξε αδυναμίες στο τελευταίο ματς στη Serie A, ηττήθηκε από τη Νάπολι και κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ της επομένης περιόδου μέσω του πρωταθλήματος. Μαζεύτηκαν αμυντικές απουσίες, καθώς λείπουν οι Τολόι, Τζίμσιτι και Μέλε. 


Η Λειψία έχει προβάδισμα λόγω έδρας, αν και η Αταλάντα βολεύεται σε τέτοιες συνθήκες. Καλύτερη επιλογή το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 που πληρώνει 1.90.


109. Λέστερ - Αϊντχόφεν (22:00)


Συνεχίζουμε με τα βραδινά ματς. Το βάρος στην Ευρώπη ρίχνει η Λέστερ, καθώς στην Premier League δεν έχει απομείνει να διεκδικήσει κάτι. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ρεν. Πήρε ψυχολογία από το 1-1 που απέσπασε στο Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ. Αγωνίζεται σταθερά χωρίς τον τραυματία Βάρντι. Η Αϊντχόφεν πέτυχε από 4 γκολ σε κάθε ματς με την Κοπεγχάγη στους «16», όμως στο πρώτο δέχθηκε και άλλα τόσα. Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες της για τον εγχώριο τίτλο μετά το 3-3 (από 3-0 που έχανε) που έφερε κόντρα στην Τβέντε. 

Αμφότερες είναι ομάδες που έχουν το γκολ στο... τσεπάκι τους και αυτόματα διακρίνεται αξία στο combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.05.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα