Τα παιδιά της Λήμνου και του Αϊ-Στράτη γίνονται οι «Ήρωες της Digea»


Τα παιδιά της Λήμνου και του Αϊ-Στράτη γίνονται οι «Ήρωες της Digea» Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea «Οι Ήρωες της Digea» συνέχισε και φέτος τη δράση του με πρώτο σταθμό τη Λήμνο και τον Αϊ-Στράτη, στα πλαίσια πρωτοβουλίας στήριξης των παιδιών.

Το Πρόγραμμα «Οι Ήρωες της Digea», που άρχισε το 2018 με αφετηρία την Αθήνα και συνεχίστηκε με δράσεις στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στην Πάτρα, στη Σάμο και στην Αγία Άννα Μαντουδίου, στόχο έχει να προσφέρει στιγμές χαράς στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας που δεν είναι άλλο από τα παιδιά.

Την Τρίτη 5 Απριλίου, εκπρόσωποι της Digea, με την παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Στρατή Λιαρέλλη, του Διευθύνοντα Σύμβουλου της εταιρείας κ. Νίκου Μαστοράκη, και την υποστήριξη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεου Γ’, του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Κύριλλου, του ΄Επαρχου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Άγγελου Βλάττα – Λαμπρινού, της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου Ευάγγελου Χριστοφιδέλλη, επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ρεπανιδίου – Λήμνου και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλλιθέας - Λήμνου, συνδέθηκαν διαδικτυακά με καθηγητές και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Αϊ- Στράτη, και προσέφεραν σε όλους τους μαθητές τους χρηστικά είδη και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, προσδοκώντας στα μεγαλύτερα χαμόγελα των παιδιών.

Η δράση αυτή, που αποτελεί δομικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας της Digea, στην οποία σημαντικότατο ρόλο έχουν ζητήματα κοινωνικά και περιβάλλοντος, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές της χώρας μας αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της εταιρείας για την κοινωνία