Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις σε Ηλιούπολη και Ραφήνα αθλητές της Ακαδημίας ΜΑΚΑΡΑΣ Μυτιλήνης


Συμμετοχή των αθλητών της Ακαδημίας ΜΑΚΑΡΑΣ που εδρεύει στη Μυτιλήνη, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ηλιούπολη κ τη Ραφήνα αντίστοιχα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακαδημίας:

Ο Σύλλογος μας «Α.Ε.Σ.Λ. ΜΑΚΑΡΑΣ» συμμετείχε επιτυχώς, για άλλη μία φορά, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις της Ε.Φ.Ο.Α., στις ηλικιακές κατηγορίες U12 & U16,  πραγματοποιώντας και πάλι μια πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών μας.

Το πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Α. U12 & U16 διοργανώθηκε στον Α.Ο.Α Ηλιούπολης & Όμιλο Αντισφαίρισης Ραφήνας αντίστοιχα.

Στην κατηγορία U12 συμμετείχαν οι αθλητές μας Πατσέλλη Xαρά & Κουμπάρος Γιώργος οι οποίοι κέρδισαν πολύ δυνατά παιχνίδια στα μονά και στα δίπλα του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία των U16 συμμετείχαν οι αθλητές μας, Τσεσμετζής Νίκος & Θεοδοσίου Στρατής με πολύ καλή πρώτη τους  αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και οι προπονητές,  συγχαίρουν όλους τους αθλητές μας και τους εύχονται καλή συνέχεια στα επόμενα τουρνουά που θα ακολουθήσουν.

Ακολουθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα, στις κατηγορίες U14 & U10 το οποίο θα διεξαχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με την συμμετοχή αθλητών του Συλλόγου μας.