Συνεχίζεται η βελτίωση της καθημερινότητας στον Μανταμαδο- Δείτε ποια έργα έγιναν και ποια είναι σε εξέλιξη


Στην Κοινότητα Μανταμάδου συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς έργα τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά και ενισχύουν τις υποδομές της Κοινότητας,  Ειδικότερα :

1.      Συντήρηση – Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας της Κοινότητάς μας.

2.      Συνεχής έλεγχος και βελτίωση του Δημοτικού φωτισμού (αποκατάσταση λαμπτήρων – επισκευή βλαβών ).

3.      Συνεχής καθαρισμός – συντήρηση τουαλετών W.C ( δημοτικές τουαλέτες της Κοινότητας μας ).

4.      Συνεχής καθαρισμός- ευπρεπισμός του Κοιμητηρίοιυ της Κοινότητας Μανταμάδου.

5.      Τσιμεντοστρώσεις σε διάφορα δύσβατα τμήματα αγροτικών δρόμων και συγκεκριμένα στις περιοχές : Μανούλος (πάνω από φυλάκιο ), Αγ. Γιάννης Πλατάνια, Τούμπες, Μανούλος ( δίπλα στην εκκλησία Αγ. Γιώργης), Αγγουρέλια, Μαλιάρα, Πλατύγωνας, είσοδος γηπέδου και δεξιά και αριστερά του καινούργιου ασφάλτου στην περιοχή Βρωμόνερο – Χαλίκια.

6.      Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση του υπολοίπου περιφερειακού δρόμου από αποθήκη Γροσομανίδη έως πάρκιγκ οικισμού Κατζιλέλια.

7.      Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση σε στενό εντός του οικισμού Μανταμάδου.

8.       Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει το έργο χωματουργικών εργασιών – ασφαλτόστρωση των δύο (2) δημοτικών πάρκιγκ.

9.      Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου του υπολοίπου οικοπέδου της παιδικής χαράς σε πάρκο αναψυχής.

10.  Κατεδάφιση επικίνδυνων κτιρίων στον οικισμό Μανταμάδου. Διαμόρφωση δύο μικρών πάρκιγκ σε γειτονιές του Μανταμάδου.

11.  Ευπρεπισμός – καθαρισμός καταφυγίου Ασπροποτάμου.

12.  Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί  οι εργασίες στο Αρχοντικό Τζάννου για την μετατροπή του σε Λαογραφικό Μουσείο.

        11.  Ολοκληρώθηκε η καινούργια μελέτη του έργου << ασφαλτόστρωση   Αγ. Στέφανο – Παλιός >> και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα  γίνει η δημοπράτηση του έργου από το Δήμο Μυτιλήνης.

12   Έχει συνταχθεί και εγκρίθηκε  η μελέτη του έργου ασφαλτόστρωση δρόμου <<Λαγκάδας>> από το Πρόγραμμα <<Αντώνης Τρίτσης>> προϋπολογισμού 1.300.000 Ευρώ και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση αυτού.

13   Χάρη στις μεγάλες προσπάθειες του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Ν. Λέσβου κ. Αθανασίου και με την άριστη συνεργασία που έχουμε μαζί του, όπως και με τον διοικητή της 2ης Δ.Υ.Π.Ε Πειραιώς και Αιγαίου κ. Ροϊλό Χρήστο και το Υπουργείο Υγείας προχωράει με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου . Πολύ σύντομα θα υπάρξει καινούργια ανακοίνωση με ακόμη πιο ευχάριστα νέα.

14. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μετά την αποκατάσταση ασφαλτικού υλικού έγινε και η διαγράμμιση της ασφαλτόστρωσης καθώς και δύο διαβάσεις πεζών.

 

     Ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο εύχεται σε όλο τον κόσμο το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

    Υγεία, ευτυχία και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

     Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

 

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου

 

Τζελαϊδής Χαράλαμπος