Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Τ.Κ Βρισας Στρατός Παρακοιλας



Σύμφωνα με ανακοίνωση του, για προσωπικούς λόγους. Την θέση προέδρου στην πολύπαθη Βρίσα αναλαμβάνει ο Απόστολος Αποστόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Παραίτηση προέδρου Βρίσας.          

Αγαπητοί χωριανοί, φίλες και φίλοι θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι μετά από οκτώ περίπου χρόνια παραιτούμαι από την θέση του προέδρου της κοινότητας Βρίσας λόγω της προαγωγής μου στην εργασία μου (Πολεμική Αεροπορία) και έτσι δεν έχω το δικαίωμα να συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά του προέδρου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε δύο συνεχόμενες φορές στο συγκεκριμένο αξίωμα. 

 Επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και συγκεκριμένα τα μέλη του συμβουλίου Απόστολο Αποστολή που από την πρώτη στιγμή το 2014 έως και σήμερα έχουμε άψογη συνεργασία βάζοντας προτεραιότητα το καλό του χωριού μας και ιδιαίτερα μετά τον καταστροφικό σεισμό. 

 Τον μακαρίτη Παρακοιλα Αθανάσιο που όποτε ζήτησε τη βοήθειά του την είχα με μεγάλη προθυμία. Τον Ευστράτιο Καλατζή που από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα έχω άψογη συνεργασία και την βοήθεια του σε ότι του ζήτησα.

 Τη Δέσποινα Νικέλλη που ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει σε ότι την χρειάστηκα. 

 Τους δύο δημάρχους Λέσβου και Δυτικής Λέσβου τους αντιδημαρχους και συμβούλους των παραπάνω δήμων και ιδιαίτερα της δημοτικής ενότητας πολιχνιτου τους προέδρους των γειτονικών χωριό της Βρίσας. Την περιφερειακή αρχή Βορείου Αιγαίου (Περιφερειάρχες Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί συμβούλοι πρώην και νυν). Όλους τους Βουλευτές του νησιού μας ανεξαρτήτου κόμματος, τον προηγούμενο συντονιστή για το σεισμό, τους συλλόγους του χωριού μας, Βρισαγωτών Αθήνας, Σεισμοπαθων, Ιππικό, Αγίου Κωνσταντίνου, τη Βιβλιοθήκη Βρίσας, τον Αιμοδοτικό, γονέων και κηδεμόνων το Σχολείο και την Εκκλησία. 

Τους εθελοντές που τόσα πολλά πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια, όπως τον καθαρισμό της παραλίας το κλάδεμα των αρμυρίκιων στα Βατερά την βοήθεια τους σε πολιτιστικές εκδόσεις, τσιμεντοστρώσεις κ.τ.λ. 

 Επίσης τους υπαλλήλους των Δήμων και Περιφέρειας που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους Βρισαγώτες. Τους επαγγελματίες των Βατερών και της Βρίσας, τον τοπικό τύπο, και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν οικονομικά και υλικά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την σύζυγο μου για την κατανόηση και υπομονή που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια καθώς οι υποχρεώσεις μου ήταν αυξημένες ιδιαίτερα μετά το σεισμό. 

 Έτσι λοιπόν παραδίδω στον Απόστολο Αποστολή την Πέμπτη 14 Απριλιου 2022 και με την υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα του σε ότι με χρειαστεί. Κλείνοντας να σας ευχαριστήσω και πάλι όλους να σας διαβεβαίωσω ότι θα παραμείνω ενεργός πολίτης και με τη δική σας θέληση ενεργός ξανά στην αυτοδιοίκηση (η αποστρατία μου υγεία να έχουμε είναι κοντά) εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία.     


Υ. Γ Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χωριανό του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό για την μεγάλη δωρεά οικοπέδου στα Βατερά για την δημιουργία παιδικής Χαράς

                                              Μετά τιμής


                                   Ευστράτιος Παράκοιλας

                             Πρόεδρος Κοινότητας Βρίσας