Πράξεις αγάπης.. από τον Σύλλογο Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης Μυτιλήνης «ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»


Ο σύλλογός Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης «ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» για την υλοποίηση των σκοπών του πραγματοποίησε τις παρακάτω δράσεις:

1. Δωρεά 30 κιτ φαρμακείων τροχοφόρων οχημάτων προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου για τον εξοπλισμό περιπολικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

2. Συγκέντρωση χρηματικού ποσού για καρκινοπαθή συμπολίτη μας, που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

3. Διανομή τροφίμων σε οικογένειες της Μυτιλήνης, για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, οι οποίες στερούνται βασικών αγαθών.


Όλα τα παραπάνω αποτελούν πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύης των μελών του Συλλόγου ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ προς συμπολίτες μας που χρειάζονται στήριξη.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογός ευχαριστεί θερμά γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την ευγενική χορηγία σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα(η εν λόγω αλυσίδα δεν δραστηριοποιείται στη Λέσβο) κάνοντας σεβαστή την επιθυμία της να μην δημοσιευθεί η επωνυμία της.

Επίσης θερμές ευχαριστίες από τον σύλλογό στους κυρίους Μιχάλη Αϊβαλιώτη, Βασίλειο Γδούτο, Σωτήριο Πάντα, Ευστράτιο Ψαραδέλλη, καθώς και σε όλες εκείνες τις ανώνυμες μητέρες, που συμβάλλουν εθελοντικά στο έργο του συλλόγου μας

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία με περισσότερη ανθρωπιά, στήριξη,προσφορά και συμπαράσταση σε όσους συνανθρώπους μας χρειάζονται στήριξη.

 Ευχόμαστε τέλος στα μέλη του Συλλόγου μας και στις οικογένειές τους καλή

Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας δυναμικά!