Παρέμβαση Μηταράκη σε Μουτζούρη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο



Ζητά την αποπομπή του από τη θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη

Την δημόσια παρέμβαση του βουλευτή Χίου και Υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Παπαδόπουλου στη μόνιμη στήλη του "Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα".

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε με χαρακτηρισμούς περί "ακατανομαστου", "θεομπαίχτη" και "λαομπαίχτη" αιρετού που μέσα σε "2 ημέρες εμφανίστηκε σε 8 εκκλησίες για να τον δουν".

 

Στο ίδιο ύφος απάντησε και το πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη σημειώνοντας:

"Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Βορείου Αιγαίου οφείλει να εκπέμπει αξιοπρέπεια και κύρος, ώστε να μπορεί να γίνεται σεβαστός από την κοινωνία και τους θεσμικούς παράγοντες. Πικρόχολα σχόλια σε τοπικά μέσα, ερμηνεύοντας την θρησκευτική προσήλωση άλλων, για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους, δεν συνάδουν με το ρόλο του. Όταν εκλιπαρούσε για την απόσπαση του από το Πρωτοδικείο Χίου, ο Υπουργός ήταν «καλός», όταν απορρίφθηκε η αίτηση του από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο έγινε «ακατονόμαστος». Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί!"

Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης, ο Νότης Μηταράκης παρενέβη στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη ζητώντας την αποπομπή Παπαδόπουλου από τη θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

 

Πηγή https://www.politischios.gr/