4 συλλήψεις οδηγών το ΠΣΚ στην Μυτιλήνη- 2 ανήλικοι και ένας μεθυσμένος μεταξύ των συλλήψεων


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Μυτιλήνη, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο τετραήμερο στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

Την 31-03-2022, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Την (02-04-2022), αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (02-04-2022), ανήλικη ημεδαπή οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας της ανήλικης, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Την (03-04-2022), ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθώς όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.


Και στο λιμάνι Μυτιλήνης

Για οδήγηση στερούμενος άδεια ικανότητας, συνελήφθη ένας 17χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες χθες, επί της οδού “Π. Κουντουριώτη”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Επίσης, για οδήγηση στερούμενος άδεια ικανότητας, συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες χθες, επί της οδού “Π. Κουντουριώτη”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.