Τελικός Κυπέλλου Λέσβου: Κέρδισε τις εντυπώσεις η ΕΠΣΛ (PICS, VIDS)



Μπορεί αγωνιστικά ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανάμεσα σε Αετό και Αιολικό να μην διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ωστόσο ο τρόπος που κρίθηκε και κυρίως η προσέγγιση της διοργανώτριας αρχής από την αρχή μέχρι το τέλος άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τον παρακολούθησαν.

Η αλήθεια είναι πως η χτεσινή αναμέτρηση ήταν ένα crash test για το νέο ΔΣ της ΕΠΣΛ και για την αλλαγή μετά από 35 χρόνια της εποχής Ψαρρόπουλου και η νέα φιλοσοφία και η όρεξη που έχουν για να κάνουν κάτι διαφορετικό οι νέοι διοικούντες «άρεσε» στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Αν εξαιρέσει κανείς την «αφωνία» στην αρχή, αφού στο Στάδιο δεν λειτουργούσε η μικροφωνική εγκατάσταση και αναγκάστηκε η ΕΠΣΛ να καλέσει ιδιωτική εταιρία για να κάνει την δουλειά της, η συνέχεια ήταν άκρως εντυπωσιακή. Πανό που έγραφαν κατά της βίας και διαφήμιζαν τον τελικό, βραβεύσεις ανθρώπων του χώρου που «έκλεψαν» την παράσταση, (ποιος δεν συγκινήθηκε από το πάθος και το ευχαριστώ του Τάκη Κόκκινου για παράδειγμα), ενώ το κερασάκι στην τούρτα η τελετή απονομής, με δεκάδες χαρτάκια και βεγγαλικά στα πρότυπα ευρωπαϊκών τελικών να κάνουν την εμφάνιση τους.

Η νικήτρια ομάδα το ευχαριστήθηκε, ο κόσμος το ίδιο και μόνο πρόσωπα χαμογελαστά έβλεπες κατά την έξοδο από τον Ταρλά. Ήταν ένας τελικός διαφορετικός, όμορφος και σίγουρα ο καλύτερος των τελευταίων ετών από όλες τις απόψεις. Και αυτό το πιστώνεται η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ η οποία δείχνει ότι έχει φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά, δείχνοντας σεβασμό και διάθεση συνεργασίας.

Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι…