FoxBet : Σκοράρουν αμφότερες στην Ισπανία, μπορεί να ανταπεξέλθει η Ρόμα


Η Ρεάλ επικράτησε χθες με 3-1 επί της Παρί, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0 υπέρ των Γάλλων), και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόψε, διεξάγονται οι αναμετρήσεις του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ.

Η απόλυτη ιστοσελίδα για το στοιχημα

917. Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ (19:45)

Ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Σεβίλλη απέφυγε το εμπόδιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αν και στην Κροατία ηττήθηκε 1-0 (είχε το 3-1 του 1ου αγώνα). Είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά και με μόλις μία ήττα στα εννέα τελευταία επίσημα ματς (3-5-1). Με απουσίες θα παραταχθεί, πιο σημαντικές οι Ντιλέινι, Γκόμες, Φερνάντο, Ντιέγκο Κάρλος. Η Γουέστ Χαμ πέρασε με ευκολία από τον 1ο όμιλο (4-1-1 ο απολογισμός της). Προέρχεται από ήττα 1-0 από τη Λίβερπουλ, δεν μπόρεσε να αποδειχθεί ανταγωνιστική. Δεν έχει νίκη επί ισπανικού εδάφους (0-1-1). 

Δυνατή εντός η Σεβίλλη, όμως η φιλοξενούμενη διαθέτει καλές μονάδες και θα έχει τις ευκαιρίες της, οπότε το G/G (στο 1.97) θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή.

921. Φίτεσε – Ρόμα (19:45)

Η Φίτεσε ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ από το 1ο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης (2-1), έφτασε στην επικράτηση 2-0 και προκρίθηκε στους «16». Ανεβαίνει ο δείκτης δυναμικότητας, θα χρειαστεί να πιάσει πολύ καλή απόδοση για να φτάσει στη νίκη. Δεν έχουν παρατηρηθεί απουσίες. Η Ρόμα προκρίθηκε στα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης, παρότι ζορίστηκε απέναντι στη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ. Στοχεύει στο τρόπαιο, είναι στα φαβορί για την κατάκτηση του. Είναι αήττητη επί 7 αγώνες εντός συνόρων (4-3-0). Δίχως απουσίες, θα «κατέβει» με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. 

Η φιλοξενούμενη έχει φανέλα, αλλά και όρεξη για διάκριση, το διπλό βρίσκεται στο 1.95, οπότε δεν μένει παρά να το τιμήσουμε.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ