Πήρε... μπροστά η Λιντς, «λιποθυμά» εκτός η Χετάφε


Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η Λιντς στο προηγούμενο της ματς, θα τη στηρίξουμε απόψε, αξίζει το ρίσκο. Στην Ισπανία, η Χετάφε μετρά 17 διαδοχικά εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη, δύσκολα θα φανεί ανταγωνιστική στο «Σαν Μαμές».

Και μπάσκετ έχει το μενού. Τα πιο έγκυρα προγνωστικα νβα

165. Γουλβς - Λιντς (22:00)

Συνεχίζουμε με την Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς μετά τη νίκη επί της Έβερτον (1-0) είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει την παρουσία της στην 8άδα. Διατηρεί ελπίδες ακόμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο, έστω κι αν έχει να κοντράρει... μεγαθήρια. Της... πάνε οι Παρασκευές, τις 5 τελευταίες φορές που κλήθηκε να αγωνιστεί τη συγκεκριμένη ημέρα για την PL σημείωσε 4 νίκες! Η Λιντς «ανάσανε» με τη νίκη επί της Νόριτς. ήταν το πρώτο τρίποντο με τον Τζέσι Μαρς στο τιμόνι και διέκοψε σερί 6 ηττών. 

Η Λιντς έβγαλε αντίδραση στο προηγούμενο ματς και έδειξε σημάδια βελτίωσης. Αξίζει το ποντάρισμα στο αουτσάιντερ, το διπλό πληρώνει απόδοση 3.30.

168. Μπιλμπάο - Χετάφε (22:00)

Ολοκληρώνουμε τη βόλτα από το ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Η Αθλέτικ πληρώνει την αδυναμία της μακριά από το Μπιλμπάο. Η ήττα από την Μπέτις ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός, κι ενώ στο γήπεδό της έχει πάρει τρία διαδοχικά τρίποντα. Απόψε θα απουσιάσουν ο σημαντικός στόπερ Μαρτίνεθ και ο βασικός μέσος Ντάνι Γκαρθία. H Χετάφε έφερε κόντρα στη Βαλένθια το τρίτο «Χ» στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Απογοητευτική εκτός έδρας, αγνοεί το διπλό στις 17 τελευταίες εξόδους της στη La Liga (0-7-10). Θα αγωνιστεί κανονικά ο μέσος Μαξίμοβιτς, λύθηκε το μπέρδεμα σχετικά με το πόσες κίτρινες έχει δει. 

Ομάδα έδρας η Μπιλμπάο, ενώ η Χετάφε... τρομάζει και με την ιδέα να σημειώσει διπλό. Λογικός ο άσος, πληρώνει απόδοση 1.76.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ