ΒΙΝΤΕΟ: Γνωστός στην Λέσβο και αθλητής του ΜΜΑ ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην Παπάφη Θεσσαλονίκης


Αθλητής πολεμικών τεχνών, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος, είναι ο δράστης του φοβερού αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε στέκι επί της οδού Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Λεοντή Βοριά, πρωταθλητή των Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΜΜΑ) ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα και πυροβόλησε με κοντόκανη καραμπίνα την σύντροφό του στην κοιλιά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

 «Είχανε αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Η γυναίκα που δέχτηκε τον πυροβολισμό διακομίστηκε σοβαρότατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Γνωστός αθλητής MMA είναι ο δράστης του τραγικού επεισοδίου  που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/3) στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο 40χρονος λίγο πριν εισβάλλει στο τσιπουράδικο που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του επί της οδού Παπάφη έκανε και ανάρτηση στο Facebook γράφοντας τα εξής:

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε.»

Ο Λεοντής Βοριάς αξίζει να σημειωθεί ότι είχε πολλούς φίλους στην Μυτιλήνη, ενώ το 2019 είχε πρωτοστατήσει στην ύψωση του τιμίου σταυρού στην περιοχή Απελη Μυτιλήνης.