Πασχαλινό κομβόι αγάπης από την ΕΟΔ Λέσβου


Πασχαλινό κομβόι αγάπης θα πραγματοποιήσει και φέτος το παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Στο υπόγειο της περιφέρειας θα γίνει συλλογή τροφίμων και ειδών ανάγκης που θα μοιρασθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

Αναλυτικά:

Το Τμήμα Ανθρωπιστικών Αποστολών και Κοινωνικής Μέριμνας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου, θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερο στις ευπαθείς και οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του τόπου μας, θα προσπαθήσει και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά να στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερες και το Πάσχα.

Ακολουθώντας τον θεσμό των 22 ετών με την δράση "Κομβόι Αγάπης" που πραγματοποιείται κάθε Χριστούγεννα και έχει βοηθήσει πάνω από 500 οικογένειες, με είδη πρώτης ανάγκης, θα προσπαθήσουμε παρά τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε να επεκτείνουμε την δράση μας και αυτό το Πάσχα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα αλληλεγγύης που θα μπορεί να διαφυλάξει συνεχή βοήθεια και στήριξη στους συνανθρώπους και τις οικογένειες τους, που το έχουν ανάγκη.

 

Εάν θέλεις και εσύ να συμμετάσχεις στην προσπάθειά μας, βρες τον τρόπο που σε εκφράζει περισσότερο:

- Διαδίδοντας της δράση μας στα Social Media, στην σελίδα, στην εργασία σου, στους συμπολίτες μας.

- Υποστήριξε μας μέσω της εκδήλωσης/δράσης σου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου: http://forms.gle/2pozsHGYj1owanuAA

- Ως εθελοντής στην ομάδα μας: https://forms.gle/2zwYMVBXvm4JpR936

- Πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία στο τηλέφωνο: 6982873020 και στο email: lesvos@hrt.org.gr

"Ο κόσμος μόνο όταν μοιράζεσαι, υπάρχει..."

Μένουμε Ασφαλείς – Μένουμε Υγιείς – Κρατάμε Αποστάσεις αλλά εξασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο συνάνθρωπο μας