Φαρμακοποιοί.. έσωσαν από το βέβαιο θάνατο εργαζόμενο στον Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό Λέσβου


Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του φαρμακευτικού συλλόγου Λέσβου Απόστολου Βαλα

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ Βαλτά:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συναδέλφους φαρμακοποιούς Παναγιώτη Μαλλή και Μιχάλη Παπασωτηρίου, οι οποίοι με την άμεση και αποτελεσματική αντίδρασή τους , ως πραγματικοί επαγγελματίες διασώστες , έσωσαν από το βέβαιο θάνατο εργαζόμενο του Συνεταιρισμού Λέσβου που υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια της εργασίας του στα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Η ψυχραιμία και η καίρια αντίδραση των συναδέλφων επανέφεραν στην ζωή τον αγαπητό συνεργάτη του συνεταιρισμού μας, έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Νιώθω ειλικρινά υπερήφανος που στο Σύλλογο μας υπάρχουν τέτοια μέλη.

Επίσης νοιώθω και ευτυχισμένος, και εγώ αλλά και όλο το ΔΣ του ΦΣ Λέσβου, που η δια βίου μάθηση των φαρμακοποιών και συγκεκριμένα η εκπαίδευσή τους στην παροχή των Πρώτων Βοηθειών, βλέπουμε να πιάνουν τόπο και να έχουν τόσο θετικά και καθοριστικά αποτελέσματα για την υγεία και τη ζωή των συμπολιτών μας!

Αγαπητοί συνάδελφοι Μιχάλη και Παναγιώτη,

Σώσατε μια ανθρώπινη ζωή !

Και μας κάνατε υπερήφανους !

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να εκπαιδευόμαστε συνεχώς εδώ στον Σύλλογό μας , ώστε να παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του νησιού μας, αλλά και πανελλήνια σε όλους τους Συλλόγους της χώρας με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΠΦΣ .

Η δική σας πράξη έβαλε τον πήχη ακόμη ψηλότερα!

Σας ευχαριστώ!