Εδώ έκρυβαν τον επιχειρηματία με καταγωγή από τη Συκαμιά Γ. Κυπαρίσση - Φωτογραφίες από το κρησφύγετο στο Χαλάνδρι

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του του καταγόμενου από τη Λέσβο (Συκαμια) επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός 45χρονου στο Χαλάνδρι, στην ίδια περιοχή βρέθηκε κρησφύγετο των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα από τα δύο διαφορετικά κρησφύγετα στα οποία οι δράστες της απαγωγής κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτου, Γιώργο Κυπαρίσση.

Μάλιστα, είναι το δεύτερο κρησφύγετο όπου είχε κρατηθεί τις περισσότερες ημέρες, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος είχε νοικιαστεί από μία γυναίκα από το Καζακστάν.

 

Φωτογραφίες από το κρησφύγετο με τον φακό του newsit.gr:







Απαγωγή Κυπαρίσση: Φύλλο και φτερό το κρησφύγετο – Τι λέει κάτοικος 

«Την (21.03.2022) το απόγευμα κατά τις 19:30 ήρθαν οι αστυνομικοί με πολιτικά και ψάχνανε. Μείνανε μέχρι νωρίς χθες (22.03.2022) το πρωί. Εγώ ξέρω ότι τους έπιασαν λίγο πιο δίπλα στην Αργυροκάστρου, αλλά γενικά σε εμάς δεν έχει μιλήσει κανείς, ούτε αστυνομικός, ούτε τίποτα», λέει στο newsit.gr κάτοικος της οδού Πελοποννήσου 23 στο Χαλάνδρι.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών «χτενίζουν» τον χώρο για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Στόχος, είναι από τα όποια ευρήματα να καταστεί δυνατό να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα 2 με 3 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή Κυπαρίσση και παραμένουν ασύλληπτα.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 45χρονος που συνελήφθη την 21.03.2022 στο Χαλάνδρι για συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία, στην περιοχή του Ντράφι το 2021.

Ο 45χρονος προσπάθησε να παρασύρει αστυνομικούς με το αυτοκίνητο που είχε κλέψει και εκείνοι πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τoν τραυματίσουν στο πόδι.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής αναζητούν και περίπου 500.000 ευρώ από τα λύτρα των 800.000 € που είχαν δοθεί από την οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση.

 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πηγή https://www.newsit.gr