Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Αιολικό στην Βάρη/ Αστ. Βάρης- Αιολικός 4-1



Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Αστέρας Βάρης επιβλήθηκε με 4-1 του Αιολικού για την 20η αγωνιστική του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική και συνέχισε έτσι να ελπίζει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο αγώνας δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής, αφού οι γηπεδούχοι έφτασαν εύκολα στην εξασφάλιση των τριών πόντων, πετυχαίνοντας την πιο ευρεία νίκη τους στη φετινή σεζόν. Για τον Αιολικό, το 4-1 ξύπνησε μνήμες Εθνικού, όταν είχε επίσης ηττηθεί στους Αγίους Αναργύρους με το ίδιο σκορ, όμως σε εκείνο το ματς είχε πολύ καλύτερη απόδοση διεκδικώντας ως το τέλος το βαθμό.

Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε έτσι το αρνητικό του σερί εκτός έδρας με 7 συνεχόμενες ήττες. Χατ τρικ με τρία σουτ πέτυχε ο Καλιμάνης (15’, 75’, 81’), ενώ ο Μπάρα είχε κάνει νωρίτερα με κεφαλιά το 2-0 (58’). Για την ομάδα της Μυτιλήνης μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Ντοματάς με όμορφο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Κουρούπη.


Αστέρας Βάρης (Μ. Κατσικάς): Μαρινάκης, Χάιδος, Μανδύλης, Παστρικός, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Γκέκας, Μπάρα, Καλιμάνης, Γκούμας, Χριστίνης

Αιολικός (Θ. Γιακαλής): Συνοδινός, Μωυσίδης, Σουβατζόγλου (60’ Αποστολόπουλος), Κρητικός, Πάτας, Μουζακίτης, Ντοματάς, Μτσεντλισβίλι, Νικολάου, Πινιέιρο, Μουκίδης (46’ Κουρούπης)

Πηγή sportlesvos.gr