Στην 2η θέση η Όλγα Φιασκα με την Εθνική Ελλάδος στα 20χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην Ομάδων


Η Μυτιληνιά αθλήτρια έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Βάδην ομάδων στο Ομάν με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων

 

To Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει την Εθνική μας Ομάδα,για την καταπληκτική της εμφάνιση και την σπουδαία διάκριση   της 2ης θέσης που πέτυχε  στα 20χλμ  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Ομάν.

 

Συγχαρητήρια στις :ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΣΑΚΗ &ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ" ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

Πολλά συγχαρητήρια στα σωματεία τους , στους προπονητές τους Ναπολέων Κεφαλόπουλο και Θανάση Δεληγιάννη  αλλά και στις οικογένειές τους.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ  & ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ  20ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - 6η θέση σε χρόνο 1:34.54

Κυριακή Φιλτισάκου - 11η θέση σε χρόνο 1:38.53

Χριστίνα Παπαδοπούλου - 13η θέση σε χρόνο 1:40.01

Όλγα Φιάσκα - 25η θέση σε χρόνο 1:44.54

Έφη Κουρκουτσάκη - 34η θέση σε χρόνο 1:47.44

 

Ειδικότερα για τον Κλασικό Αθλητισμό της Λέσβου η επιτυχία της αθλήτριας της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ   ΄Ολγας Φιάσκα , είναι πολύ σπουδαία και είμαστε όλοι περήφανοι που συνεχίζει να γράφει ιστορία πλέον υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Θανάση Δεληγιάννη.  Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν και στον κ. Κοντό Γρηγόρη ο οποίος  από τα πρώτα της βήματα ανέδειξε το ταλέντο της αφού υπό τις οδηγίες του και την καθοδήγησή του τα προηγούμενα χρόνια,  μας πρόσφεραν σπουδαίες διακρίσεις.