FoxBet : Έχει αξία το Over στο Τορίνο, σκοράρουν αμφότερες στη Λεμεσό

 

Η αδιάφορη ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ, ενώ απόψε διεξάγεται και το ντέρμπι του Τορίνου, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Γιουβέντους.

Προσοχή! Έχετε υπόψιν σας ότι έχει ξεκινήσει ο μεγάλος διαγωνισμός προβλέψεων. Στο Golden21 κάθε γκολ μετράει περισσότερο!

324. ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΕΕΚ (19:00)

Ξεκινάμε από την Κύπρο και την εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική. Η ΑΕ Λεμεσού έμεινε οριστικά εκτός πλέι οφ και τα υπόλοιπα ματς της κανονικής διάρκειας, αλλά και αυτά των πλέι άουτ θα είναι σκέτη... αγγαρεία. Στο μυαλό της είναι μόνο ο επαναληπτικός Κυπέλλου κόντρα στον μισητό Απόλλωνα. Από την άλλη, η ΠΑΕΕΚ «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Το παλεύει στα τελευταία παιχνίδια, αισιόδοξο σημάδι πως βρίσκει δίχτυα. 

Λίγο η χαλάρωση της ΑΕΛ, λίγο η καλή εικόνα της ΠΑΕΕΚ στα τελευταία ματς μάς κάνουν να στραφούμε στο αξιόλογο G/G του 2.05.

148. Γιουβέντους - Τορίνο (21:45)

Ολοκληρώνουμε με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Τορίνο. Η Γιουβέντους δίνει μάχη για να μπει στην τετράδα της βαθμολογίας, προέρχεται από το 1-1 με την ανταγωνίστρια Αταλάντα. Παραμένει αήττητη για 11 σερί ματς (7-4-0), ενώ ακολουθεί το ματς με τη Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ξεσπάσει γκρίνια στην Τορίνο, αιτία η μη νίκη στα τρία τελευταία ματς (0-1-2), έχοντας μάλιστα βατούς αντιπάλους. Βέβαια, η βαθμολογική της θέση είναι άνετη και ο κόουτς Ιβάν Γιούριτς δεν ανησυχεί. 

Η Γιούβε είναι βελτιωμένη, όχι όμως για να πονταριστεί η νίκη της στο ντέρμπι σε τέτοιες αποδόσεις. Παίζεται χωρίς τύψεις το Over 2,5 στην τιμή του  2.05.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ