FoxBet : Με το κίνητρο του Εμπαπέ και το G/G στη Λισαβόνα


Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει! Παρί και Ρεάλ συγκρούονται στη Γαλλία, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στοίχημα: Διαβάστε εδώ περισσότερα προγνωστικά over under

674. Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Ματσάρα στο «Παρκ ντε Πρενς» και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Κιλιάν Εμπαπέ. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γάλλος σούπερ σταρ «μαγνητίζει» με την παρουσία του, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι συντηρείται το μεταγραφικό του «φλερτ» με τους Μαδριλένους. Άλλωστε, το συμβόλαιο του «εκρηκτικού» επιθετικού ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και όλα δείχνουν πως απόψε αντιμετωπίζει την επόμενη ομάδα του! Οι Παριζιάνοι έχουν τη σημαντική επιστροφή του Νέιμαρ, αλλά ο Σέρχιο Ράμος τέθηκε νοκ-άουτ και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Στον αντίποδα, ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στην αποστολή, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στο βασικό σχήμα των «Μερένγκες».

Ο Εμπαπέ έχει κίνητρο να αποδείξει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Παρί και να σκοράρει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δίνει απόδοση 2.25.

675. Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, αλλά γνωρίζει πως οι πιθανότητές της είναι περιορισμένες απέναντι στη φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης. Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας, πάντως, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της στη διοργάνωση και τα «Λιοντάρια» διαθέτουν την ποιότητα σε όλες τις γραμμές για να ζορίσουν το φαβορί. O προπονητής των γηπεδούχων, Ρούμπεν Αμορίμ, είδε με ικανοποίηση τον Πέδρο Γκονσάλβες να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα (14/2) και καλείται να αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό ως βασικό, καθώς ο «Ποτέ» προέρχεται από τραυματισμό.

Το G/G προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ