ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγίας Παρασκευής: "Βουρανης τέλος, ούτε απ'έξω από το γήπεδο"



Ανακοίνωση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής για τις διαιτητικές αποφάσεις του κ Παναγιώτη Βουρανη στα παιχνίδια της ομάδας τους.

"Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε προς τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣ Λέσβου και το φίλαθλο κοινό ότι άρουμε την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο του διαιτητή Παναγιώτη Βουρανή, ζητώντας να εξαιρεθεί από τα παιχνίδια του Διαγόρα από δω και πέρα. 

Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχοντας σφυρίξει σε πολλά παιχνίδια φέτος την ομάδα μας , με τις αποφάσεις του μας έχει στερήσει βαθμούς οι οποίοι δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο στην χρονιά και συνεχίζει να το πράττει ακόμη και χτες σε παιχνίδι που θεωρητικά ήταν αδιάφορο βαθμολογικά. 

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Βουρανής είναι όντως τόσο κακός διαιτητής ή απλά τυχαίνει στα παιχνίδια με τον Διαγόρα να έχει κακές διαιτησίες, ωστόσο θέλοντας να προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας και την ψυχική μας ηρεμία, δεν επιθυμούμε να τον ξανά δούμε να διαιτητεύει παιχνίδι της ομάδας μας. 

 Το κεφάλαιο Βουρανής για τον Διαγόρα τελειώνει σήμερα και ο συγκεκριμένος κύριος είναι ανεπιθύμητος στην Αγία Παρασκευή ποδοσφαιρικά. 

Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του κ. Βουρανή ο οποίος έχει προφανώς κόμπλεξ σφυρίζοντας την ομάδα μας και προσπαθεί να τα βγάλει εντός αγωνιστικού χώρου. 

Η ιστορία και το όνομα του Διαγόρα είναι πολύ μεγάλα για να μπορέσει να «παίξει μαζί τους ο κ. Βουρανής. 

Και επειδή ο ίδιος δεν έχει την «τσίπα» όπως λέμε στον τόπο μας να ζητήσει εξαίρεση από τους αγώνες μας, τον ενημερώνουμε επίσημα και τον ίδιο και τα αρμόδια όργανα, ότι δεν επιθυμούμε πλέον να περνά ούτε απ έξω από το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. 

ΥΣ: Η Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Διαγόρα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουρβανιό που τραυματίστηκε σοβαρά στον χτεσινό αγώνα με τον Οδυσσέα Ελύτη."