«Μαφιόζικο» χτύπημα σε αμπέλι στα Βασιλικά της Λέσβου


Αναστάτωση στη Κοινότητα Βασιλικών έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικός της καταστροφής  110  κλημάτων στη Κοινότητα Βασιλικών, σε αμπέλι που ανήκει στον πρόεδρο του χωριού Μ. Γαβαλά.

Το περίεργο αυτό συμβάν όπως είναι φυσικό έχει ανησυχήσει τόσο τον πρόεδρο όσο και τους κατοίκους του χωριού και κυρίως τους επιχειρηματίες. 

Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πιθανολογείται ότι έδρασαν μεθοδευμένα, πριονίζοντας τα κλήματα με αθόρυβο ηλεκτρικό πριόνι, ώστε να μην ακουστεί θόρυβος μέσα στη νύχτα. 

Το περιστατικό καταδικάζει και το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου, το οποίο, με ανακοίνωσή του,  ζητά από την αστυνομία να προχωρήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό

 

Αναλυτικά:

Αναγκαία η άμεση διαλεύκανση του περιστατικού προκλητικής καταστροφής αμπελιού στην Κοινότητα Βασιλικών.

--Το πρωτοφανές περιστατικό καταστροφής 110  κλιμάτων, την νύχτα της Παρασκευής 18ης Φεβρουαρίου στη Κοινότητα Βασιλικών, έχει ανησυχήσει έντονα τους κατοίκους του Χωριού. Η προκλητική αυτή ενέργεια σε αμπέλι ιδιοκτησίας του συναδέλφου Προέδρου της Κοινότητας, αποτελεί βάρβαρη απειλή κάποιου δράστη για δικούς του ανεξήγητους λόγους. Κατά κοινή ομολογία ο συνάδελφος Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών, είναι ένας συνεννοήσιμος άνθρωπος, που προσπαθεί με διάλογο και πειθώ, να προωθεί την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Χωριού του.

--Μετά από αυτό το καταστροφικό περιστατικό, υπάρχουν ανησυχίες για επανάληψη και σε άλλες ιδιοκτησίες, καθώς και για βίαιες συμπεριφορές.

---Ζητούμε την άμεση διαλεύκανση και αντιμετώπιση της περίεργης αυτής υπόθεσης, ώστε να επιστρέψει το ήρεμο και ειρηνικό κλίμα στην Κοινότητα.