Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Λέσβου με το Δ.Σ των Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου


Χθες, Τρίτη 15/02/2022 στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λέσβου συναντήθηκε στο Κ.Υ.Τ. του Μαυροβουνίου με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου.

 

Στο σχετικό δελτίο τύπου της ΟΝΝΕΔ αναφέρει:

«Είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε εντός του Κέντρου λαμβάνοντας ενημέρωση αναφορικά με τις λειτουργικές διαδικασίες, την πληρότητα και την δομική φιλοσοφία του χώρου. Διαπιστώσαμε πέραν των διαβεβαιώσεων των εργαζόμενων, ιδίοις όμμασι, την βελτιστοποίηση του βιοτικού επιπέδου των φιλοξενούμενων αιτούντων άσυλο τον τελευταίο 1,5 χρόνο που σε τίποτα δεν θυμίζει τις αποκαρδιωτικές εικόνες εξαθλίωση της Μοριας τα πέντε χρόνια λειτουργίας της.

Στη συνέχεια της επίσκεψης μας αναπτύξαμε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έναν εξαιρετικά εποικοδομητικό διάλογο με κεντρική θεματολογία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεοσύστατη υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί μας. Εκφράστηκε από κοινού η πεποίθηση ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση του σώματος των συνοριοφυλάκων και η καλύτερη κάλυψη των αναγκών τους.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστούμε προσωπικά τον Πρόεδρο Μάριο Τζακατζή καθώς και συνολικά την Ένωση για την φιλοξενία, την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας αλλά και για την καταλυτικής σημασίας συνεισφορά τους στο νησί της Λέσβου από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Ως Νομαρχιακή Οργάνωση σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την εύρεση λύσεων σε ζητήματα του τόπου και να αποτελούμε αρωγό εξωστρέφειας προς όλα τα σωματεία.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Λέσβου."