Σοκ στην Λέσβο από τον αιφνίδιο θάνατο 45χρονου λιμενικούΣοκ προκαλεί από χτες το μεσημέρι η είδηση του θανάτου ενός 45χρονου λιμενικού στην Λέσβο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 45χρονος ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Λέσβου υπέστει ανακοπή καρδιάς.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Λάμπου Μύλων ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αγιάσο.

Ο άτυχος Λιμενικός (Προκόπης ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ)με καταγωγή από την Αγιάσο υπηρετούσε σε υπηρεσία ελέγχου τροχαίας κίνησης Μυτιλήνης.

Οι συνάδελφοι του στο ΛΣ, μόλις πληροφορήθηκαν τον αδόκητο θάνατο του, κατέκλισαν τα κοινωνικά δίκτια με αναρτήσεις συμπαραστάσεις στην οικογένεια, χαρακτηρίζοντας τον “ως μαχητή στη δουλειά, πιστό στο καθήκον, άξιο συνεργάτη, καλό άνθρωπο και εκλεκτό συνάδελφο”.

Δηλώνουν συντετριμμένοι αποχαιρετώντας τον με πόνο καρδιάς, γεμάτοι λύπη, θλίψη, οδύνη κι’ ένα αναπάντητο ΓΙΑΤΙ;

Το λιμενικό της Λέσβου τα τελευταία χρόνια θρηνεί τον ξαφνικό χαμό επίλεκτων στελεχών όπως ο Παναγιώτης Κιμούρης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος οι οποίοι έφυγαν πρόωρα από τη ζωή προδομένοι από την καρδιά τους περίπου στην ίδια ηλικία.