Δεν μπορούν τα παλικάρια- Θύελλα Ραφήνας- Αιολικός 1-0... ..και τώρα τρέχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ήττα γνώρισε ο Αιολικός στη Ραφήνα από την τοπική Θύελλα με 1-0, σε ματς καρμπόν με το αντίστοιχο του Κερατσινίου, όταν και πάλι κρίθηκε το αποτέλεσμα από ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά.

Η ομάδα της Μυτιλήνης παρουσιάστηκε στο γήπεδο με πολλές ελλείψεις, λόγω των τραυματισμών βασικών παικτών (Αποστολόπουλος, Κουρούπης, Αγριμάκης), έχοντας στον πάγκο τον Νικολάου, που έπαιξε με διάστρεμμα στα τελευταία 10 λεπτά, αλλά και την ατυχία να χάσει τον Τακίδη στην ανάπαυλα.

Η Θύελλα Ραφήνας βρήκε το γκολ της νίκης στο 83ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χίσο, παράβαση στην οποία υπέπεσε αφελώς ο Μουκίδης, σε μια φάση που ο επιθετικός των γηπεδούχων έβγαινε -με πλάτη στο τέρμα- εκτός περιοχής.

Ο Αιολικός στάθηκε εξαιρετικά για ένα ημίχρονο, έχοντας κατά διαστήματα και την υπέροχη, με καλύτερη ευκαιρία ένα σουτ του Μουκίδη (20’), αλλά και δυο επικίνδυνα φάουλ από Πινιέιρο και Κονδύλη, δίχως να απειληθεί στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους μετά το 70ο λεπτό, πιέζοντας τον Αιολικό, με τον Βρονταρά να κάνει καταπληκτικό ματς και σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις να κρατά το μηδέν με τος επεμβάσεις του.

Το τελικό 1-0 δημιουργεί προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας της Μυτιλήνης, αφού αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο χαμένο εκτός έδρας ματς, με τα αποτελέσματα στον όμιλο κατά τη 16η Αγωνιστική να ανεβάζουν βαθμολογικά τη γραμμή του υποβιβασμού, γεγονός που μετατρέπει τα επόμενα ματς σε τελικούς.

 

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ν. Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντόσκας (49’ λ. τρ. Σουλτανίδης), Τόσκα (64’ Δρόσης), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου (90’ Σαντίκου), Χίσο

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ. Γιακαλής): Βρονταράς, Γκέζος, Αγριμάκης, Τακίδης (46’ λ. τρ. Σουβατζόγλου), Πάτας, Μουζακίτης, Γιουκαρής, Μουκίδης (88’ Μωυσίδης), Πινιέιρο (82’ Νικολάου), Κονδύλης, Παπιομίτογλου (74’ Ντοματάς)

 

Πηγη www.sportlesvos.gr