Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το εμβόλιο της Moderna


Από την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή του Ιανουαρίου στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης θα χορηγείται το εμβόλιο της Moderna.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης.

Ο κ Καμπούρης στην ανάρτηση του σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται «στα στελέχη του Εμβολιαστικού μας Κέντρου, Ιατρούς, Επισκέπτες Υγείας, Νοσηλευτές, Διοικητικούς πάντα σε ετοιμότητα, πάντα στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των πολιτών».

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς , η συντονίστρια υπεύθυνη λειτουργίας του εμβολιαστικού μας κέντρου κα Λουκίδου Ευρυδίκη και παρουσία των στελεχών του πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!

Το καλό νέο της καινούργιας χρονιάς είναι ότι σύμφωνα με απόφαση της ΓΓΠΦΥ θα λειτουργήσει και με το εμβόλιο Moderna , τις Κυριακές (9/1, 16/1, 23/1 & 30/1) του Ιανουαρίου 2022!

Τα στελέχη του Εμβολιαστικού μας Κέντρου, Ιατροί, Επισκέπτες Υγείας, Νοσηλευτές, Διοικητικοί πάντα σε ετοιμότητα, πάντα στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των πολιτών.

Μέχρι σήμερα από τις 12 / 1/21 που ξεκίνησε η λειτουργία του, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 83.649 δόσεις από τις 133.543 που έχουν γίνει στο νησί μας! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τον υψηλό επαγγελματισμό σας, την υπευθυνότητα σας και την προθυμία σας ώστε να θωρακίσετε την ζωή των κατοίκων του νησιού μας.!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»