FoxBet : Μπορεί να ανταπεξέλθει η Νις, σκοράρουν αμφότερες στο Φαμαλικάο


Γράφει ο «Hooper»

Δύο επιλογές ξεχωρίζουμε στο αποψινό κουπόνι: Μία από την Ευρωλίγκα, μία από την ACB.

Στοίχημα: Τα πιο έγκυρα προγνωστικά Γερμανίας

581. Παρί Σεν Ζερμέν - Νις (22:15)

Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται με τη Νις. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ. Η Παρί είναι πρώτη και καλύτερη στο Πρωτάθλημα, ούσα στο +11 από την προσεχή αντίπαλό της. Η Νις θα έχει την ευκαιρία της, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν σημαντικές απουσίες. Μεταξύ άλλων, δεν θα αγωνιστούν οι Νεϊμάρ, Ράμος και Χακίμι. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι βλέπουν το Κύπελλο ως τη διοργάνωση που έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για να κατακτήσουν, ενώ για τη Ligue 1 ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο ίδιο γήπεδο (1/12/21). 

Aξίζει να κοντράρουμε την Παρί με ασιατικό χάντικαπ 2 (+1.25), καθώς το στοίχημα κερδίζει ακόμα και με ισοπαλία, ενώ σε ήττα της Νις με ένα γκολ διαφορά προκύπτει μισή επιστροφή. Η απόδοση προσφέρεται στο 1.80.

582. Φαμαλικάο - Αρούκα (23:15)

Για την 20ή αγωνιστική της Primeira Liga, η 16η Φαμαλικάο κοντράρεται με τη 15η Αρούκα, σε παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν έναν βαθμό περισσότερο, αλλά εντός έδρας δεν πείθουν (1-4-4). Οι «νεοφώτιστοι», από την πλευρά τους, προέρχονται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο Πρωτάθλημα (1-4-5) και μάλιστα με ανατροπή στο Εστορίλ με 2-1 (με γκολ στο 89' και το 90'+7'). Σε «εξάποντο» παραμονής και τα τρία σημεία είναι πιθανά, για αυτό και επιλέγουμε το μονοπάτι των γκολ.

To G/G είναι αποδεκτό σε απόδοση 2.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ