Στο πόδι Χίος και Λεσβος- Απόβαση μηχανημάτων για την κατασκευή των νέων υπέρ δομών σε Βαστρια και ΘόλοςΑναβρασμός επικρατεί στους κατοίκους των νησιών Χίου και Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αύριο νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει η απόβαση μηχανημάτων της αναδοχου εταιρείας με σκοπό να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των νέων υπέρ δομών σε Θολος στην Χίο και Βαστρια στην Λέσβο.

Ήδη η Χίος βρίσκεται επί ποδός καθώς εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώνονται στο λιμάνι τών Μεστών αλλά και στην περιοχή Θόλος ώστε να εμποδίσουν τα μηχανήματα να ξεκινήσουν εργασίες.

Το λιμάνι των Μεστών Χίου πάντως όπως και τον Φεβρουάριο του 2020 έτσι και τώρα έχει κατακλυστεί από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Τα πρώτα μηχανήματα θα φτάσουν με το πλοίο Πελαγιτης στο λιμάνι τών Μεστών Χίου στις 6 το πρωί ενώ άγνωστο παραμένει αν θα έρθουν αύριο μηχανήματα καί στο νησί της Λέσβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Χίο αύριο το πρωί θα βρίσκεται και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μαζί με στελέχη της περιφέρειας.