Ευρεία σύσκεψη παρουσία Μουτζούρη στην Πέτρα- Στο επίκεντρο ο δρόμος Καλλονής - Πετρας


Την Κοινότητα Πέτρας επισκέφτηκε την 17.01.2022 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα Απόστολο Αλατζά, τον Ειδικό Σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλλη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Μαρία Τσακίρη.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημαρχείο και  συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πέτρας Κώστας Πάππος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ελένη Μόλβαλη, Δημήτρης Βελούτσος, ο Πρόεδρος της Πέτρας Χάρης Παλαιοπάνης και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και ζητήματα στα οποία μπορεί και έχει δικαιοδοσία η Περιφέρεια να παρέμβει.

 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μας ως Περιφερειακή Αρχή και για μένα προσωπικά, το μεγάλο έργο που αφορά την ευρύτερη περιοχή  είναι ο δρόμος από την διασταύρωση  Αγ. Παρασκευής μέχρι την Πέτρα. Αυτό έχουμε θέσει ως στόχο και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να το προχωρήσουμε, παρά τα εμπόδια. Συζητήσαμε και για μικρότερα έργα που μας τέθηκαν από τους τοπικούς φορείς τα οποία θα δρομολογήσουμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι το μεγάλο αναπτυξιακού χαρακτήρα έργο που θα δώσει ώθηση σε  όλη την περιοχή είναι ο δρόμος».