Ανεξαρτητοποιήθηκε και επίσημα ο Συμεών Χαραλάμπους από την δημοτική αρχή του Δήμου Μυτιλήνης

 

Ακόμη μια απώλεια μετράει από η Δημοτική Παράταξη του Στρατή Κύτελη στο Δήμο Μυτιλήνης καθώς ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ευεργέτουλα Συμεών Χαραλάμπους με επιστολή του γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του.

Αξίζει να τονιστεί ότι κ. Χαραλάμπους εδώ και καιρό είχε διαφοροποιηθεί στο θέμα διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Δήμο Μυτιλήνης.

Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις του Συμεών Χαραλάμπους με το Δήμαρχο και τους στενούς του συνεργάτες, εμφανίσθηκαν τον Οκτώβριο του 2020, όταν ο γιατρός εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του με την επικείμενη δημιουργία νέας δομής προσφύγων και μεταναστών σε δασική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα.

Το Φεβρουάριο του 2021 ο Συμεών Χαραλάμπους στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε για τη λήψη απόφασης δημιουργίας νέας δομής στο Δήμο Μυτιλήνης, ψήφισε αρνητικά, μαζί με τους Παναγιώτη Βάλεση, Εριφύλλη Γιαννάκα και Κώστα Κουνέλλη, οι οποίοι επίσης είχαν διαχωρήσει τη θέση τους από την επίσημη γραμμή της παράταξης Κύτελη, που ψήφισε υπέρ της νέας δομής.