Ν. Χηρας: «Μέχρι να σβήσει ο ήλιος θα αναδεικνύουμε τις στρεβλώσεις της διοίκησης σας κ. Βέρρο»



Επανέρχεται με νέα ανακοίνωση σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης ΞΕΚΙΝΑΜΕ του Δήμου Δυτικής Λέσβου για τις «φωτογραφικές» προσλήψεις στον Δήμο..

 

Αναλυτικά:


  Τι έχετε να πείτε στα παιδιά των χωριών μας κ. Βέρρο που επιδιώξατε να αποκλείσετε από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ;

Ευτυχώς για όλους μας – και δυστυχώς για τον κ. Βέρρο – που υφίσταται το ΑΣΕΠ! 

 Ποτέ δεν θα ανεχθούμε να παίζεται με την νοημοσύνη των συνδημοτών μας. Παριστάνετε τους αφελείς επικαλούμενοι «υψηλή πολιτική», αλλά η αλήθεια είναι μία και απλή.

Τον Απρίλιο του 2021 στην Οικονομική Επιτροπή εισηγηθήκατε κ. Βέρρο για τη μία (1) θέση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) Μηχανικών Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου μέσω της 13Κ/2021 να έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ μέλη πολύτεκνων οικογενειών αποκλείοντας τις υπόλοιπες κοινωνικές και ευάλωτες ομάδες. Φυσικά και κάτι τέτοιο κατέπεσε στο οργανισμό - θεματοφύλακα της αξιοκρατικής επιλογής προσωπικού για το δημόσιο.

 Το κριτήριο της πολυτεκνίας και τα υπόλοιπα που εισηγηθήκατε στο ΑΣΕΠ κ. Βέρρο «ικανοποιούνταν ιδανικά» από οικείο σας πρόσωπο!

Με απλά και κατανοητά - ακόμα και για σας – λόγια, λέμε ναι στην επιπλέον μοριοδότηση των κοινωνικών κριτηρίων, όπως των πολυτέκνων, αλλά όχι στην αποκλειστική και μόνο συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς.


Ποδοπατήσατε κ. Βέρρο τον καθημερινό αγώνα γονέων και παιδιών μετά από χρόνια σπουδών να διεκδικήσουν μια αξιοκρατική θέση μέσω ΑΣΕΠ αποκλείοντας τα.   
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος θα αναδεικνύουμε τις στρεβλώσεις της διοίκησης σας κ. Βέρρο προασπίζοντας τα δικαιώματα ΟΛΩΝ των δημοτών του Δήμου μας και όχι των προνομιούχων.


  Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ 

           ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΗΡΑΣ