Οι πρώτες δράσεις του «Συλλόγου Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»


Σύλλογος Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

«Ο σύλλογός μας ξεκινώντας την υλοποίηση των σκοπών του προχώρησε στη διανομή τροφίμων σε οικογένειες που και αυτές τις γιορτινές ημέρες στερούνται τα απαραίτητα.

Παράλληλα υλοποιήθηκε δωρεά 3 σακιδίων πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο Παμφίλων 5ο γυμνάσιο Μυτιλήνης και στον ποδοσφαιρικό Σύλλογο Απόλλωνα Βουναρακίου Μυτιλήνης.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν δράσεις και ενέργειες αλληλεγγύης των μελών του Συλλόγου μας ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ προς απλούς καθημερινούς συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό ο Σύλλογός μας ευχαριστεί γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την ευγενική χορηγία σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα (η εν λόγω αλυσίδα δεν δραστηριοποιείται στη Λέσβο) κάνοντας σεβαστή την επιθυμία της να μην δημοσιευθεί η επωνυμία της. Θερμές ευχαριστίες και στον κ. Σωτήριο Πάντα για την πολύτιμη βοήθειά του στην Αθήνα, ώστε να δρομολογηθεί η μεταφορά των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης εδώ στο νησί μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους, με περισσότερη ανθρωπιά, στήριξη προσφορά και συμπαράσταση σε όσους συνανθρώπους μας την χρειάζονται. Ευχόμαστε και στα μέλη του Συλλόγου μας καλή δημιουργική χρονιά και με περισσότερες δράσεις το νέο έτος.

Συνεχίζουμε δυναμικά!»