Νίκη ψυχολογίας στο 93΄| Αιολικός- ΑΟ Καραβας 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θεόφιλο Κουρούπη, που σκόραρε δύο γκολ -το δεύτερο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων- ο Αιολικός πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του ΑΟ Καραβά με σκορ 2-1, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες από Εθνικό και Κερατσίνι.

Η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα για ακόμα μία φορά φέτος, αδικώντας τον εαυτό της, αφού παρά τον επιθετικό της μονόλογο επί 90 λεπτά είδε το ισχνό της προβάδισμα από το πέναλτι - γκολ του Κουρούπη (45') στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, να εξανεμίζεται στι 90' από το ανάποδο ψαλίδι του Ντούμπερετ (έπειτα από λάθος του Πάτα).

Παρά την ψυχρολουσία όμως, οι παίκτες του Θοδωρή Γιακαλή έβγαλαν αντίδραση και στα εναπομείναντα λεπτά του έξτρα χρόνου, έφτασαν στο 2-1 με μια οβίδα του Κουρούπη από τα 30 μέτρα, ξορκίζοντας την κατάρα και την... γκαντεμιά που είχε πέσει πάνω από την ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Το τελικό 2-1 ήταν απολύτως δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα, αφού ο Αιολικός είχε τις ευκαιρίες τόσο να ανοίξει νωρίτερα το σκορ, όσο και να τελειώσει το ματς πολύ πριν το 90' με ένα δεύτερο τέρμα. 

Αίσθηση προκάλεσε ο πανηγυρισμός τόσο του σκόρερ όσο και των υπολοίπων παικτών, που έπεσαν στην αγκαλιά του προπονητή τους Θοδωρή Γιακαλή, στέλνοντας μήνυμα ενότητας μέσα από τα αποδυτήρια. Για τον Κουρούπη μάλιστα, η εμφάνιση αυτή ήταν η καλύτερη απόδειξη πως παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Αιολικό, παρά τις σειρήνες της Super League 2, δικαιώνοντας στο μέγιστο βαθμό τη διοίκηση του Τζιμ Αντωνάκα για την υπέρβαση που έγινε ώστε να παραμείνει ο έμπειρος αριστερός μπακ στη Λέσβο.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ. Γιακαλής): Βρονταράς, Κρητικός, Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Νικολάου, Μουζακίτης (80' Λαμπράκης), Γιουκαρής (86' Μωυσίδης), Μουκίδης, Γκέζος (92' Σουβατζόγλου), Κονδύλης (80' Πινιέιρο)

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ (Β. Σπάθας): Μπαντίκος, Φιαμέγκος (46' Ντάουνται), Μύρκος, Ντούμπερετ, Βλάχος, Κανελλόπουλος, Παπανικολάου (82' Τσετσώνης), Μπιλίμπασι, Νικολόπουλος (80' Ευθυμιάδης), Νέρες (59' Ρηγούτσος), Τσιτσάνης

 

Πηγή www.sportlesvos.gr