Έχασε με κόντρα διαιτησία και τώρα τρέχει...- Εθνικος- Αιολικός 4-1



Ο Εθνικός νίκησε με 4-1 τον Αιολικό, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 17.

Με το… καλημέρα ο σύλλογος της Μυτιλήνης έμεινε με δέκα παίκτες καθώς στο 2’ ο τερματοφύλακας του Ζαχαρής ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Παντελίδη και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια πέρασαν έξι λεπτά μέχρι να επαναρχίσει το ματς, με τον Εθνικό να παίρνει προβάδισμα στο σκορ (1-0). Ο Ηλιόπουλος με έξυπνη εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Πειραιώτες στο 8’. Η απάντηση του Αιολικού, όμως, ήταν άμεση. Στο 9’ έφτασε στο 1-1, όταν το σουτ του Λαμπράκη, έδιωξε αρχικά ο Μουζάκης, με τον Κονδύλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Ο Εθνικός ξανά πήρε προβάδισμα στο σκορ (2-1) στο 36’, όταν ο Ντάφλας έκανε την σέντρα-σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, με τον Φερναντίνιο να κάνει την προβολή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά.

Στο 90’ ο Λύγκος με πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90+2’ με σουτ του Αποστόλου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη, μετά και το «διπλό» στο Κερατσίνι (0-1).


Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο, Αποστόλου, Σάμιος (88′ Παπαγεωργίου), Διάκος (68′ Κώστας), Ηλιόπουλος (68′ Λύγκος).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας (86′ Πρωτούλης), Τακίδης, Νικολάου, Γιουκαρής, Αποστολόπουλος (46′ Γκέζος), Λαμπράκης (68′ Μουζακίτης), Κονδύλης, Μουκίδης (7′ Βρονταράς).

Πηγή https://www.liganews.gr