Και ξαφνικά- Κλειστά όλα τα σχολεία στο Δήμο Μυτιλήνης την Τρίτη 25/01- Στις 09:30 η προσέλευση των μαθητών την Τετάρτη 26/05Απρόβλεπτος ο δήμος Μυτιλήνης. Σήμερα τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά παρόλο τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ αύριο δεν θα λειτουργήσουν, και την Τετάρτη η προσέλευση των μαθητών στα σχολεία θα γίνει στις 09:30 με απόφαση του δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κυτελη και σε συνεννόηση με τους Δ/ντες εκπαίδευσης Νομού Λέσβου.

Αναλυτικά η απόφαση:

Με απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Α΄ βάθμιας & Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, λαμβάνονται τα ακόλουθα μέτρα, για την προστασία των μαθητών που φοιτούν σε όλες τις Σχολικές Μονάδες στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης, από τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν λόγω προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2022, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες:


- Για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μυτιλήνης.

- Για την Τέταρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αποφασίστηκε η μετάθεση της ώρας έναρξης μαθημάτων στις 09.30 π.μ. όλων των σχολικών μονάδων Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης, που εδρεύουν στα Διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης.