Το Νήσος Σάμος έκανε «ποδαρικό» για το 2022 στο λιμάνι της ΜυτιλήνηςΤο 2022 ήρθε, με το Νήσος Σάμος της Hellenic seaways να γίνεται το πρώτο πλοίο που μπήκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, σήμερα το πρωί.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα όπως ήταν η σημερινή ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης μαζί με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Λέσβου Κώστα Παπαδόπουλο υποδέχθηκαν το πρώτο πλοίο για το 2022 που «έδεσε» και έκανε ποδαρικό στο λιμάνι της Μυτιλήνης.


Στην μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πάνω στο επιβατικό πλοίο παραβρέθηκαν και οι αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Κουρσουμπας, Παναγιώτης Χριστοφας όπως και ο αντιδήμαρχος Στρατής Δαγκλης..Στον πλοίαρχο του Νήσος Σάμος απέμειναν τιμητικές πλακέτες ο ναυτιλιακός πράκτορας Ηλίας Πικουλος και ο δήμαρχος Μυτιλήνης ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες αντάλλαξαν δώρα και ενθύμια με τον καπετάνιο.

Όλοι έδωσαν τις ευχές τους για καλές θάλασσες στον πλοίαρχο και το προσωπικό! Με ελπίδα και προεργασία για μια καλύτερη τουριστική σεζόν, με πολλές πολλές προσεγγίσεις πλοίων και αφίξεις επισκεπτών.