ΒΙΝΤΕΟ: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για το 2022


Για το νέο έτος τα μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας του έγιναν στη σκιά της πανδημίας και αφορούσαν τον εμβολιασμό. Ο πρωθυπουργός μοίρασε δώρα σε άνδρες της ομάδας Δίας, ο υπουργός Υγείας επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Με το βλέμμα στραμμένο στην πανδημία και με μηνύματα υπέρ του εμβολιαμσού τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας

«Το κύμα της Όμικρον πρέπει να μας ανησυχεί, αλλά όχι να μας πανικοβάλει», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ωστόσο έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για το νέο έτος.

«Έχουμε, ωστόσο, τις δυνάμεις να αφήσουμε πίσω την τρικυμία, οδηγώντας την πατρίδα μας σε ήρεμα νερά. Ώστε τον χειμώνα της αβεβαιότητας να διαδεχθεί η άνοιξη της ελπίδας».

Το βράδυ της παραμονής ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, βρέθηκαν κοντά σε μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε την παραμονή το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ και του ΕΣΥ.

Πρωτοχρονιά στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράση έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος έστειλε ευχές στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ.

Κριτική στην κυβέρνηση για τους υγειονομικούς χειρισμούς άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε το νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

«Βρισκόμαστε όλες και όλοι μπροστά στη δική μας ευθύνη και επιλογή. Στην ατομική αλλά και συλλογική ευθύνη να μην αφήσουμε για πολύ ακόμη αυτή τη δυστοπία να μετατρέπεται σε κανονικότητα. Να πάρουμε, τη χρονιά που έρχεται, πίσω τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας».

Ευχές για το νέο έτος έστειλε και ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος ανέβασε στα social media τη στιγμή που κερδίζει ο φλουρί της πρωτοχρονιάτικής πίτας με τη λεζάντα «καλά ξεκινήσαμε, ευτυχισμένο το 2022

«Εύχομαι ολόψυχα το 2022 η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για να απαντήσει με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε αυτές τις πολύ μεγάλες προκλήσεις», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.