Απομακρύνετε το όνειρο της ανόδου- Κερατσίνι-Αιολικος 1-0 στο 93' υπό συνεχή χιονόπτωση



Ιδανικός αυτόχειρας ο Αιολικός, ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 1-0 από το Κερατσίνι στο Σχιστό για τη 12η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε υπό συνεχή χιονόπτωση

Σε ένα μέτριο ματς με λιγοστές φάσεις, η ομάδα της Μυτιλήνης είχε την υπέροχη στο πρώτο μέρος, την οποία ωστόσο δεν μετουσίωσε γκολ.

Στην επανάληψη, ο Θοδωρής Γιακαλής που δεν είχε στη διάθεση του τρεις βασικούς παίκτες, τον τιμωρημένο Νικολάου. τον τραυματία Αποστολόπουλο και τον αδιάθετο Γιουκαρή, προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, θέλοντας να κάνει πιο γρήγορη την ανάπτυξη της ομάδας, αλλά στην καλύτερη ευκαιρία που δημιούργησαν οι «κυανόλευκοι», ο Μουζακίτης μετά από σλάλομ νικήθηκε από τους αμυντικούς.

Το Κερατσίνι είχε δυο καλές αντεπιθέσεις, τις οποίες εξουδετέρωσε ο Βρονταράς. Αλλά στις καθυστερήσεις, ο Σουβατζόγλου υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Τααγκάρης, χαρίζοντας τη νίκη στο Κερατσίνι με 1-0.

Για τον Αιολικό, η ήττα αυτή δημιουργεί ακόμα περισσότερους τριγμούς, αφού έρχεται μετά από ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα στην έδρα του Εθνικού. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η κακοκαιρία «Ελπίδα» θα κρατήσει την αποστολή στην Αθήνα, αφού υπάρχει απαγορευτικό απόπλου.


Κερατσίνι (Θανέλλας): Φλώρος, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης, Τζανιδάκης (70’ Καριμπίδης), Βαττής, Αντζέλι, Τσαγκάρης, Σαουλιάς (63’ Μουκίδης), Καμαρά (70’ Μητσόπουλος), Μενδρινός, Δούμουρας.

Αιολικός (Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Τακίδης, Μουκίδης (46’ Σουβατζόγλου), Γκέζος (81’ Αναγνώστου), Πινιέιρο, Μουζακίτης, Κονδύλης, Ντοματάς (46’ Παπιομίτογλου).

Πηγή: sportlesvos