Πρωτοφανείς εικόνες στο Πλωμάρι- Πλημμύρισαν καταστήματα και οικίες- Λάσπες, κλαδιά και σκουπίδια γέμισαν οι δρόμοι (Pics)

Λόγω την μεγάλης συνολικά βροχόπτωσης των τελευταίων δυο ημερών, Τετάρτη καταγράψαμε 2.8 ίντσες και σήμερα μέχρι στιγμής 3.13 ίντσες, αλλά και της κακής προετοιμασίας από τους αρμόδιους, με τον ποταμό να μην έχει καθαριστεί επαρκώς και με κάποια φρεάτια φραγμένα οι κάτοικοι του Πλωμαρίου αντίκρισαν πρωτοφανείς εικόνες στους δρόμους με λάσπες, κλαδιά και σκουπίδια να έχουν φτάσει από τον πλακόστρωτο δίπλα από τον ποταμό μέχρι το λιμάνι και τη κεντρική πλατεία, ενώ αρκετά μαγαζιά, σπίτια και το Πολιτιστικό Κέντρο πλημμύρησαν. Στο δρόμο Παλαιοχωρίου – Μελίντας – Πλωμαρίου σημειώθηκαν νέες κατολισθήσεις ενώ πλημμύρησε ο δρόμος στον κάμπο της Πλαγιάς ως και την Ταβέρνα του Παναή. Αναλυτικό βίντεο-ρεπορτάζ θα αναρτήσουμε στη συνέχεια.

Πάντως ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου, κ. Γιάννης Ξανθούλης μας ενημέρωσε σχετικά με τους καθαρισμούς που έγιναν στον ποταμό Σεδούντα το προηγούμενο διάστημα, τονίζοντας ότι ο καθαρισμός έγινε μέχρι το σημείο που γίνεται πάντα δηλαδή περίπου μέχρι 3 χιλιόμετρα μέσα προς το φράγμα και ήταν άρτιος πραγματοποιώντας ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, με εργολαβία και την επίβλεψη της Περιφέρειας Βορείου

Πηγή : PlomariNews.gr