Foxbet: Σκοράρουν Στουντγκάρδη και Λιντς


Τη Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται η Στουντγκάρδη, ενώ τα «Παγώνια» τίθονται αντιμέτωπα με τη Μάντσεστερ – Σίτι.

Όλες οι πληροφορίες για το netbet app

605. Στουτγάρδη - Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Εμβόλιμη αγωνιστική (16η) στην Μπουντεσλίγκα και η Στουτγάρδη φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Οι Σουηβοί προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με σκορ 2-0 και βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όσο για την Μπάγερν, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μάιντζ με 1-0 στο Μόναχο, αλλά έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 2-1.

  Η Στουτγάρδη έχει σκοράρει στα 12 από τα 15 παιχνίδια Πρωταθλήματος, ενώ η Μπάγερν δέχθηκε γκολ και στους τελευταίους 10 εκτός έδρας αγώνες της. Το G/G & Over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.78.

639. Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς (22:00)

Ολοκληρωνούμε το κουπόνι της Τρίτης (14/12) με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι και της Λιντς για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας προέρχεται από ζόρικη εντός έδρας νίκη επί της Γουλβς με 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 66ο λεπτό και θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Η Λιντς είδε να τερματίζεται το μικρό αήττητο σερί της (1-2-0) στην έδρα της Τσέλσι (3-2), χάνοντας στο φινάλε με το πέναλτι του Ζορζίνιο (90'+4'), αλλά ήταν άκρως ανταγωνιστική στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και αναζητούν παντού βαθμούς.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν ένα γκολ τα «Παγώνια» προσφέρεται σε τιμή διπλασιασμού και συγκεκριμένα με απόδοση 2.05.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+