"Όμηροι της καρεκλοκενταυριας οι αιρετοί του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου..."Ανακοίνωση από την παράταξη "Ξεκινάμε" του Δήμου Δυτικής Λέσβου σχετικά με την ανακοίνωση στήριξης των αιρετών της δημοτικής αρχής δυτικής Λέσβου στον δήμαρχο Ταξιάρχη Βερρο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 

             ΞΕΚΙΝΑΜΕ

ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ 

   Οι Αιρετοί της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δυτικης Λέσβου, προέβησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την 20-12-21 σε δήλωση στήριξης του Δημάρχου κ.Βέρρου , για τον χειρισμό του θέματος της παραλίας Ερεσού.

  Ο χειρισμός του κ.Δημάρχου ήταν να αγνοήσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αποφάσισε να ανακληθεί η προέγκριση οικοδομικής αδείας στο Αφεντέλι Ερεσού, να μη δοθεί άδεια οικοδομής και να γνωμοδοτήσει ο Δικηγόρος που θα ορισθεί ποιά είναι η αρμόδια Αρχή και ΟΧΙ απλά να ορίσει Δικηγόρο. 

  Ο Δήμαρχος έφτυσε κατάμουτρα όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και την απόφαση. 

  Οι Αιρετοί της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να μήν χάσουν την καρέκλα τους, ενώ τους φτύνει ο Δήμαρχος λένε ότι ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ.

  Όλοι πλέον έχουν καταλάβει το πώς λειτουργεί ο Δήμος.

Να τους χαιρόμαστε για το Δημοκρατικό ήθος τους. 


                ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΠΑΡΆΤΑΞΗ 

                       ΞΕΚΙΝΑΜΕ

                    ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΧΗΡΑ 


Η Απάντηση από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Για τον κύριο Χήρα που αρνείται ως σήμερα να ανοίξει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλώνοντας ότι η σύγχρονη τεχνολογία είναι κάτι που τον ξεπερνά, είχαμε αποκτήσει την βεβαιότητα ότι είχε πρόβλημα στη γραφή. Πλέον, μετά τη νέα ανακοίνωση «καταγγελίας» του Δημάρχου εκ μέρους του, διαπιστώνουμε ότι έχει και πρόβλημα στην ανάγνωση. Ένα πρόβλημα στην ανάγνωση που παρατηρούνταν και στον -επιβεβαιωμένα πια- «όψιμο σύμβουλό του». 

Η δημοτική αρχή όμως, όσο και να επιχειρούν στρατευμένα διάφοροι να δημιουργούν εντυπώσεις,  συνεχίζει να εφαρμόζει όλα όσα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ το δημοτικό συμβούλιο και να διεκδικεί λύση για την υπόθεση στην Ερεσό, στα αρμόδια όργανα, με τις προβλεπόμενες νομότυπες διαδικασίες. Μιλώντας τώρα για «δημοκρατικό ήθος», αξίζει να σημειώσουμε πως ο μεν Δήμαρχος έχει συγκροτήσει ανεξάρτητη επιτροπή που παρακολουθεί την υπόθεση και συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις (σ.σ. και ο κ. Χήρας), ο δε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ομιλεί με όρους φτυσίματος…  

Καλά Χριστούγεννα κύριε Χήρα…