ΒΙΝΤΕΟ: Η επιστροφή της μάσκας και των προστίμων

ΠΗΓΗ MEGA TV

Με νέα δεδομένα μπαίνουμε στην καρδιά της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς από αύριο επιστρέφει στη ζωή μας για τα καλά η χρήση μάσκας!

Σημαντικό ρόλο στη νέα μας καθημερινότητα θα παίξει η μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95 καθώς για την είσοδο τους οι πολίτες στα σούπερ μαρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πρέπει να φοράνε είτε την μάσκα υψηλής προστασίας είτε διπλή μάσκα!

 

Μεγαλύτερη προστασία από τις απλές μάσκες

Η μάσκα Κ95 φέρει πέντε επίπεδα προστασίας και ειδικά σχεδιασμένα στρώματα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία από τους ιούς!

«Προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία εφόσον συντηρούνται και αερίζονται σωστά, σιγουρά θα αυξηθεί αυτήν την περίοδο η ζήτηση τους, είναι γνωστό ότι προσφέρουν μεγαλύτερο ποσοστό προστασίας, και θα υπάρχει μεγαλύτερη προτίμηση στις ΚΝ95 σε σχέση με τις απλές μάσκες» ανέφερε φαρμακοποιός μιλώντας στο MEGA.

Οι μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας ΚΝ95, προστατεύουν από τα επικινδυνά σωματίδια έως και 95% ενώ δεν πρέπει να φορούνται μαζί με δεύτερη μάσκα.

Το κόστος της μάσκας ΚΝ95 είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις απλές μάσκες, ενώ η τιμή της στα φαρμακεία κυμαίνεται από 50 λεπτά έως 1 ευρώ η μία.

Πρόκειται για μάσκα που σύμφωνα με τους ειδικούς απαιτείται σε χώρους με αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού.