Οι κορυφαίοι προγραμματιστές στα φρουτάκια που υπάρχουν στο διαδίκτυο


Τα φρουτάκια έγιναν σταδιακά από τα πιο δημοφιλή online παιχνίδια. Για την ικανοποίηση του κοινού πολλοί προγραμματιστές σχεδιάζουν συνεχώς νέα τέτοιου τύπου παιχνίδια στο διαδίκτυο.


Οι καλύτεροι προγραμματιστές κουλοχέρηδων 

Η βιομηχανία των online παιχνιδιών αποτελείται από πάρα πολλούς και χαρισματικούς προγραμματιστές που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον εκάστοτε παίκτη. Οι προγραμματιστές λοιπόν, είναι αυτοί που καθορίζουν το θέμα, το σχεδιασμό, αλλά και το λογισμικό πίσω από κάθε παιχνίδι. 

Οι καλύτεροι προγραμματιστές προσπαθούν να χαρίσουν στους παίκτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία και εξελίσσονται διαρκώς. Ένα πολύ καλό παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία Evolution Gaming, η οποία βρίσκεται στον χώρο από το 2006. Η Σουηδική εταιρεία ανέπτυξε τα παιχνίδια με ζωντανούς γκρουπιέρηδες σε live ροή.

Ακόμη μία κορυφαία εταιρεία προγραμματιστών i-gaming είναι η Playtech. Από το 1999 παρέχει στα online τυχερά παιχνίδια κορυφαίες επιλογές. Όσον αφορά τους κουλοχέρηδες, έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο διάσημων παιχνιδιών όπως το Age of the Gods. 

Η International Gaming Technology είναι ακόμη μία από τις κορυφαίες στον χώρο που ο κατάλογος των παιχνιδιών της είναι ατελείωτος. Τα παιχνίδια με φρουτάκια που έχει αναπτύξει κυμαίνονται ανάμεσα σε κουλοχέρηδες με 3 έως και 8 τροχούς. Άλλοι γνωστοί προγραμματιστές είναι η Microgaming, η NetEnt,  η Novomatic και η Play’n Go.

Η κυριαρχία της NetEnt 

H NetEnt αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον χώρο των κουλοχέρηδων αλλά και των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Δημιουργήθηκε το 1996 και έπειτα πέρασε πολλές φάσεις ανάπτυξης για να μπορεί πλέον σήμερα να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. 

Με πολλές καινοτόμες ιδέες, οι προγραμματιστές της σχεδίασαν τα πιο εντυπωσιακά φρουτάκια που δίνουν δυνατότητα πληρωμής.

Λόγω αυτής της ανάπτυξης και καινοτομίας δημιουργήθηκε και το 40 Super Hot. Οι προγραμματιστές επέλεξαν μία κλασική εμφάνιση που θυμίζει ρετρο φρουτάκια. Για την δημιουργία του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκαν τεχνολογίες όπως το js, το html5 και το flash. 

Ταυτόχρονα όμως, το 40 super Hot έχει και μοντέρνα χαρακτηριστικά όπως το προοδευτικό τζακποτ Gamble, με το οποίο μπορεί κανείς να διπλασιάσει τα κέρδη αν μαντέψει τι χρώμα έχει η κάρτα. 

Το φρουτακι 40 Super Hot αποτελείται από 5 στήλες και 40 γραμμές πληρωμών. Επίσης, πολύ ωραίο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι οι τζακποτ κάρτες που δίνουν έναν τυχαίο πολλαπλασιαστή για περισσότερα κέρδη.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού αποτελεί το γεγονός πως το μέγιστο ποσό κέρδους είναι 500 φορές το ποντάρισμα. Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό πως η επιστροφή στον παίκτη αγγίζει το 95.81%.

Η σημασία των γραφικών, του σχεδιασμού και της γενικής ιδέας στα φρουτάκια

Οι προγραμματιστές προσπαθούν να ανανεώνουν και να αναπτύσουν συνεχώς τα γραφικά και τον σχεδιασμό στα φρουτάκια, καθώς προσπαθούν να προσφέρουν στον παίκτη την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. 

Τα online φρουτάκια είναι τόσα πολλά που η κάθε εταιρεία σχεδίασης με τους προγραμματιστές προσπαθούν να ξεχωρίσουν συνεχώς. Αυτό το χαρακτηριστικό επιδεικνύει το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα οπτικά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών.

Τα πιο καλοστημένα φρουτάκια στηρίζονται σε ιστορίες για να δημιουργήσουν μία πιο αξιομνημόνευτη εμπειρία παιχνιδιού, έτσι ώστε ο παίκτης να θέλει να παίζει ξανά και ξανά το συγκεκριμένο φρουτάκι.  

Επίσης, οι προγραμματιστές προσθέτουν εύχρηστα χαρακτηριστικά στα παιχνίδια, όπως ορατά κουμπιά στην οθόνη. Στόχος είναι να είναι το παιχνίδι όσο πιο εύχρηστο γίνεται για τον παίκτη και να βολέψει τον χρήστη ο τρόπος που προβάλλεται. 

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό που προσδίδει στην επιτυχία είναι το θέμα που προβάλλεται. Για παράδειγμα, το θέμα μπορεί να είναι κλασικό ή επιστημονικής φαντασίας.

Συνδυασμοί κερδών στο 40 Super Hot και σε άλλα δημοφιλή παιχνίδια

Οι συνδυασμοί των κερδών είναι πολλοί και προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση. Το πολύ γνωστο φρουτάκι 40 Super Hot διαθέτει 8 σύμβολα σχεδιασμένα με βάση τα κλασικά παιχνίδια με φρούτα. 

Ο σκοπός είναι να διαμορφώσει ο παίκτης συνδυασμούς 3 και πάνω ίδιων συμβόλων τουλάχιστον σε μία από 40 συνδυασμούς κερδών που διαθέτει το παιχνίδι. Φυσικά, οι συνδυασμοί πληρωμών ξεκινούν από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Το ποσό των κερδών δημιουργείται ανάλογα με το σύμβολο το οποίο ο χρήστης συνδυάζει, με το μέγιστο κέρδος να είναι 500 φορές το ποντάρισμα του. Υπάρχει επίσης το ειδικό σύμβολο “7” το οποίο λειτουργεί ως σύμβολο wild. 

Ταυτόχρονα, άλλα διάσημα φρουτάκια της NetEnt είναι τα:

  1. Starburst (με 10 συνδυασμούς κερδών και από τις δύο πλευρές του ταμπλό)

  2. Dead or Alive 2 (με 9 συνδυασμούς κερδών)

  3. Jumanji (με 36 συνδυασμούς κερδών)

  4. Mega Joker (με 40 συνδυασμούς κερδών)